Moja Crvena Zvezda
Архива

Stiže li nam Toro ili ne?!

Toro

Od kada se pojavila mogućnost da Crvenu zvezdu pojača brazilski vezista Francisko Toro, traje neizvesnost oko toga da li će ovaj nesumnjivo kvalitetan igrač pojačati naš klub ili ostati u Brazilu.

Današnje informacije koje je objavio „Žurnal“, a preneli gotovo svi drugi mediji, kazuju da će Toro potpisati za Zvezdu, međutim isto su pisali i prethodne dve nedelje, pa od potpisa za sada ništa. Sa druge strane, u brazilskim medijima se objavljuje da je Atletiko Mineiro ponudio Toru trogodišnji ugovor, a da je i Botafogo pokazao određeno interesovanje. Menadžer omalenog veziste je za tamošnje medije izjavio da imaju više ponuda, i da žele najkasnije do kraja meseca da reše budućnost ovog fudbalera i pitanje novog kluba.

Međutim, pojedini portali u Brazilu objavljuju da je Toro već potpisao ugovor sa Mineirom i da će od 2011. igrati za Atletiko. Sigurno je da neko od svih ovih novinskih agencija i sportskih portala greši, za sada je nesigurno tačno ko.

Toro ima izbor, ostanak u Brazilu sa porodicom i potpis za Atletiko ili eventualno Botafogo, ili prelazak u Evropu, što je želja svakog „karioke“. Nama ostaje da se nadamo najboljem, i očekujemo još jedno sjajno pojačanje ove zime.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.