Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Звездаши, поново је важно!

КК Црвена звезда мтс у недељу од 19 часова започиње борбу за нови трофеј. Црвено-бели у дворани ’’Александар Николић’’ дочекују екипу Мега Бемакс у циљу да направе први корак ка коначном циљу за сезону 2018/2019.

КК Црвена звезда мтс започиње борбу за нови трофеј! Након Суперкупа АБА лиге и оног најважнијег трофеја регионалног шампиона, који је уочи сезоне представљен као примарни циљ, црвено-бели су снажно кренули у поход одбране шампионске круне намењене државном прваку Србије.

Доминантне представе у групи А Суперлиге донеле су изабраницима Милана Томића скор 10-0. То је учинак на који је клуб поносан, али и он остаје иза свих нас јер сада креће оно најважније – плејоф Суперлиге Србије. Ривал у полуфиналу црвено-белима је екипа Мега Бемакс. Серија започиње у недељу у нашој кући коју смо успешно бранили и одбранили током АБА лиге и сада имамо исти циљ.

То је прилика да сви заједно, како само ми умемо, кренемо у поход ка одбрани титуле шампиона Србије и покушамо да освојимо пети узастопни трофеј намењен најбољој екипи у Србији. То би био и историјски подухват јер би то значило да наша Црвена звезда осваја јубиларну 20. титулу државног првака и пришива ’’другу звездицу’’ уз грб.

Цене за овај меч су стандардне и непромењене. Већ од петка можете их купити на свим продајним местима Тицкетс.рс, док ће се на благајни дворане ’’Александар Николић’’ карте наћи у продаји на дан утакмице три сата пре почетка утакмице, односно од 16 часова.

ТРИБИНА – А, Б, Ц, Д – 200,00 дин
Партер Б – 400,00 дин.
Партер 4 – 400,00 дин.
Ложа – 800,00 дин.
Плава ложа – 600,00 дин.
Бела ложа – 500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 1. РЕД – 2.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 2, 3. РЕД – 1.500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 5.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 3.000,00 дин.

Поново је важно! Зато, заузмите своја места у нашој тврђави, дворани ’’Александар Николић’’. Почињемо у недељу од 19 часова. Јер, са вама се може све што се пожели!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment