Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Пријаве за кампове у току

Мање од месец дана остало је до почетка прве смене Звездиног кампа у Београду, а због великог интересовања клуб овим поводом упућује последњи позив заинтересованима да се пријаве.

Премијерни камп у Љутице Богдана биће одржан током предстојећег лета и то у три смене: од 24.6. до 29.6, од 1.7. до 6.7. и од 8.7. до 13.7.

Сви таленти од 8 до 16 година имају још врло мало времена да се пријаве за шестодневни камп који предвиђа рад под надзорим Звездиних тренера и прилику најбољима да задуже црвено-бели дрес. Више информација, али и образац за пријаве могуће је пронаћи на нашем сајту у одељку кампови.

Поред пријава за учеснике, у току је и пријава волонтера.

Све особе узраста од 18 до 25 година заинтересоване да кроз волонтерски рад на Звездином кампу стекну драгоцено искуство могу да се пријаве на мејл volonteri.kampovi@crvenazvezdafk.com. Посебно бих истакао да волонтери неће учествовати у тренинзима већ ће бити задужени за додатни садржај, а сваки волонтер на крају кампа ће бити награђен чланском и преплатном картом за наредну сезону – изјавио је Владимир Цвјетићанин, координатор школе фудбала Црвене звезде.

Подсетимо, у 2019. години предвиђео је одржавање кампова у шест држава, од којих је један, у Бечу, већ успешно реализован. После црвено-беле смотре у Београду, предвиђен је рад са талентима још и у Москви, Канади (Хамилтон и Торонто), Термама Чатеж и Чикагу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment