Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Борац за крај такмичења у групи „А“

Кошаркаши Црвене звезде дочекују у среду екипу Борца у утакмици 10. последњег кола групе А Суперлиге. О предстојећем мечу говоре Милан Томић и Дејан Давидовац.

Кошаркаши Црвене звезде дочекују у среду екипу Борца у последњој утакмици прве фазе такмичења у Суперлиги.

Меч 10. кола групе А црвено-бели дочекују без пораза и са осигураним првим местом на табели, док је екипа чачанског Борца трећепласирана.

У првом сусрету две екипе који је одигран 11.маја у дворани Борца крај Мораве, црвено-бели су забележили победу 77:67.

Без обзира на чињеницу да је све већ познато (Црвена звезда прва у групи, док је ФМП осигурао друго место) тренер црвено-белих Милан Томић очекује максималну озбиљност:

Причали смо пуно о такмичарском мотиву, ангажману и борбености током ове прве фазе. Екипа је укупно гледано имала добре утакмице, али без обзира на то што смо осигурали прво место, очекујем добру утакмицу, Борац је добар тим, и победа у 10.колу била би права увертира и одлична припема за оно што следи а то је плеј оф који почиње већ у недељу. Ипак, у мислима нам је само прва наредна утакмица, а то је меч са Борцем. Циљеви остају исти као и за сваку утакмицу, победа уз чврсту одбрану, лаке поене из транзиције јер нас очекује меч са растерећеном, а добром екипом – рекао је тренер црвено-белих.

Дејан Давидовац:
Добро тренирамо, играмо утакмице у ритму на три дана, и овај меч долази у добром тренутку за нас као прави тест за оно што нам следи у плеј офу који креће већ крајем недеље. Зато мислим да је Борац као једна од најбољих екипа у нашој групи, прави противник. Искусни су, стижу растерећени и сигурно ће се показати у правом светлу – рекао је Давидовац.

Цене за овај меч су стандардне и непромењене:

ТРИБИНА – А, Б, Ц, Д – 200,00 дин
Партер Б – 400,00 дин.
Партер 4 – 400,00 дин.
Ложа – 800,00 дин.
Плава ложа – 600,00 дин.
Бела ложа – 500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 1. РЕД – 2.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 2, 3. РЕД – 1.500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 5.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 3.000,00 дин.

Утакмица Црвена звезда мтс – Борац игра се у среду од 18 часова у дворани „Александар Николић“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment