Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда нациљала шпица у Италији

Црвена звезда је привела крају врло успешну сезону и сада су погледи усмерени ка летњем прелазном року и формирању екипе за нове европске квалификације и остварењу зацртаних циљева за наредну сезону.

Основни циљ је да се растерети садашњи играчки кадар, који је прегломазан као и да се ојача екипа на неколико позиција. Пре свега у задњој линији као и у самом шпицу напада.

Очекује се да Боаћи и Јовељић напусте екипу а у случају адекватне понуде која се не одбија и Милан Павков. Самим тим Звезди су потребна појачања у нападу. Протеклих дана се спекулисало о одређеним именима, пре свих о Нестеровском, који  руку на срце није реалан у овом тренутку за Звезду. Томане је нешто реалнија опција али по нашим сазнањима у овом тренутку је прилично далеко од Црвене звезде.

Тако да се клуб окренуо другим решењима на тој позицији и како сазнајемо главна мета је у Италији. Марцело Трота(Marcello Trotta) је пик којег би челници клуба радо видели на Маракани као предовдника напада Црвене звезде.

Трота је до 2022. године под важећим уговором са Фросинонеом и Звездин план је да га доведе на позајмицу са правом откупа. Позајмицу би платили 100 хиљада и откуп на крају сезоне би износио милион евра. Његова плата је прилично висока и износи 70 хиљада и план је да пола плаћа Звезда пола Фросиноне за време трајања позајмице.

Трота је прошле сезоне одиграо 35 утакмица у серији А и постигао је 7 голова и 4 асистенције. Ове сезоне на 13 утакмица у свим такмичењима је без учинка.

Повезане вести

4 comments

искрен мај 25, 2019 at 22:25

довео би одмах кирила деспотова бугарског нападача,млад 1996 годиште ,страног штопера и и брзо крило странца

Reply
Nenad79 мај 25, 2019 at 20:43

Idi bre pa vi se salite ? Ovaj nije dao gol godinu dana i on da bude Zvezdino pojacanje ? Zadnji put dao dva gola jos prosle godine u Maju dva komada Sasuolu . Ja ovo ne racunam za pojacanje i cuj jos ima platu 70 miliona mesecno ajde bre !!!

Reply
Gogi мај 26, 2019 at 07:13

70 hiljada a ne miliona razlika je ogromna druze 🙂 Pored toga pise da bi klubovi placali po pola,znaci Zvezda bi placala 35 hiljada mesecno,tj. 420 hiljada za godinu dana…Jbg stranci iole poznatiji i budu placeni otprilike toliko,e sad druga je prica dal’ bi on opravdao te pare i dokazao se kao pojacanje…Moze da se desi da zasteka a moze da se desi i da kod nas bas ozivi karijeru kao i mnogi drugi stranci…Iskustva ima igrao za sve mladje selekcije italije,nekoliko Engleskih i Italijanskih klubova,nije ni previse mator 26g e sad ko ce ga znati…Jedina dobra stvar posto Italija nije daleko a i slicnog smo mentaliteta mislim da bi se brzo ukopio ne bi imao problem kao npr. neki juznoamerikanci,afrikanci itd. a ako bi ponovio tu igru iz prosle sezone kada je u Seriji A imao 7 golova i 4 asistencije mozda bi i bilo nesto…

Reply
Goran 0008034 мај 25, 2019 at 18:33

13 utakmica, nijedan gol. To je igrac koji treba da predvodi napad Zvezde??????? Napad na LS ili LE i trecu vezanu titulu i, konacno, kup?????? Je li ovo neka sala???????????

Reply

Leave a Comment