Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

„DoubleAiM“ је нови џанглер Црвена звезда Еспортс тима

Црвена Звезда Еспортс је пре пар дана на свом Инстаграм профили најавила да стиже ново појачање у редове „League of Legends“ екипе. Данас смо добили званичну информацију о коме се ради. Најновији члан Звездине петорке је легендарни џанглер Алекса „DoubleAiM“ Станковић, који је претходне четири сезоне играо за екипу „ASUS ROG ELITE“.

ЦЗВ Еспортс је претходне две сезоне Еспорт Балкан Лиге долазио да великог финала, али оба пута су поклекли у финалним окршајима. Једном управо против Алексине бивше екипе „ASUS ROG ELITE“, а други пут против бугарског састава „Random5“.

„DoubleAiM“ је један од најпопуларнијих и најквалитетнијих играча на овим просторима, а и шире. Своју професионалну каријеру је започео 2015. године, а већ наредне је прешао у руску екипу „Vaevictis Esports“, која се надмеће у оквиру ЛЦЛ лиге, где су у пролећном делу сезоне освојили друго место. Велики корак направио је 2017. године, када се придружио једној од најпознатијих светских еспорт отганизација – „Natus Vincere“.

Ипак, „DoubleAiM“ одлучује да се врати у Србију и игра на домаћен терену, где је са АСУС-ом провео четири сезоне. Освајали су титуле шампиона ЕБЛ, као и ЕСЛ А1 Адриа лиге. Пету сезону ЕБЛ-а, „DoubleAiM“ играће у црвено-белом дресу и можда је он управо био карика која је недостајала екипи да стигне до прве титуле.

Повезане вести

Leave a Comment