Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Милојевић: Дупла круна довољан мотив

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је дан уочи финала Купа Србије са Партизаном (четвртак, 19 сати) како верује да ће његови изабраници урадити све да освоје дуплу круну и на најбољи начин заврше сјајну сезону.
Циљ од почетка првенства су нам оба домаћа трофеја. Први смо остварили освајањем титуле, а годинама узанад нисмо ни имали прилику да се боримо за Куп. Мотив нам је свакако што дуго нисмо освојили дуплу круну – рекао је Милојевић и додао:

– Игра се једна утакмица за трофеј и максимално смо мотивисани. Позивам навијаче да дођу на наш стадион у што већем броју. Заслужено смо у финалу и Партизан, и ми, очекујем добар вечити дерби. Волео бих да победи фудбал, то је најбитније и за нас, и за српски фудбал. Спремамо се за циљ зацртан од почетка првенства и даћемо све од себе да пружимо добру партију.

Тренер шампиона Србије уверен је да ће његови изабраници бити максимално фокусирани у последњој утакмици сезоне, која је заказана за четвртак од 19 сати на стадиону „Рајко Митић“.

– Моји играчи добро знају да не желим да буду растерећни ни на тренингу, а не на утакмици. Дуго чекамо дуплу круну… Погрешно је гледати да ли смо растерећни због шампионске титуле, то је један циљ, а Куп је други и гледамо максимално да будемо спремни за финале. Нема разлога ни за страх од емотивног пражњења, више пута сам напоменуо колико ценим и волим моје момке. Природно је и да некада не одиграте на потребном нивоу, али као што ми тренери кажемо, играчима није потребна посебна мотивација пред финале. Они су професионалци и даће све од себе као и до сада, у то сам убеђен. Не видим да може да дође до било какве врсте опуштања.

Милојевић истиче да тренер вечитог ривала Саво Милошевић и он не могу да изненаде један другог.

– Не видим неко могуће тактичко изненађење. Специфична утакмица, игра се за трофеј. Много ситница може да одлучи. Надам се да ћемо ми бити онакви какви треба да будемо, уверен сам да ће моји играчи одрадити све што будемо припремили за саму утакмицу.

Шеф неће имати све играче на располагању за финале Купа.

– Срђан Бабић има жуте картоне и он неће моћи да наступи, и имамо проблем са повредом Боаћија. Остали играчи су здрави – завршио је Милојевић.

Капитен Вујадин Савић свестан је важности сутрашње утакмице на Маракани, за крај сезоне.

– Јако важна утакмица за обе екипе. Имамо феноменалну сезону, али циљ нам је дупла круна коју чекамо 12 година. Искрено верујем да ћемо успети у томе – закључио је Савић.

Повезане вести

2 comments

Josif мај 23, 2019 at 20:48

Ово финале је наша реалност, тотални распад система, погрешни играчи на погрешним позицијама. Коштаче нас скупо ово врло брзо, овај пораз покрива титула али брзо следи отрежњење, нажалост у европи. Позз

Reply
dusan мај 23, 2019 at 20:00

nemamo pojma. ja bih zeleo da milojevic ode. ovo sto ivgramo cele godine je dno

Reply

Leave a Comment