Moja Crvena Zvezda
Архива

КК Црвена звезда одржао Новогодишњи коктел

У свечаној атмосфери монденског клуба “СОХО РЕПУБЛИЦ” КК Црвена звезда одржала је Новогодишњи коктел и промоцију новог календара за 2012. годину. У присуству великог броја званица, спонзора, представника медија и пријатеља клуба испраћена је стара а са најлепшим жељама дочекује се Нова година.

Сумирајући резултате, посебан осврт био је на многобројне друштвено одговорне акције које је КК Црвена звезда организаовала у 2011. години. Пре свих учешће у акцији Битка за бебе у којој је обезбеђен један инкубатор, затим Звездина дечија недеља, Победи са мном – акција за борбу против дијабетеса…

Светислав Пешић, шеф стрручног штаба Црвене звезде пожелео је много среће и здравља свима у 2012. години и додао:

– Црвену звезду не чине само ових 15 играча које видите у првом тиму. Ту су и званични прваци света у пионирској конкурецнији које води тренер Булатовић и многи други. Видим да се праве шале на рачун резултата првог тима и да нам се сада многи смеју, као што сам то недавно рекао у интервјуу за једне новине нека се сви смеју, обично сам ја тај који се последњи смеје, а тада је смех најслађи – рекао је Пешић и додао:

– Замолио бих све да се не бавимо превише резултатима јер их није било ни у предходних 20 година. Од када смо почели, толико добрих ствари смо направили које се још не виде, због свега тога бих још једном желео да се захвалим свим људима из клуба спонзорима, менаџменту… Вера у овај пројекат нам даје сигурност и додатну мотивацију која нам је потребна. Уопште не плачем или кукам, веома сам срећан што сам у клубу што имам могућност да знање и искуснтво уложим у темеље овог пројекта односно новог система, да он заживи и да у будућности донсе и високе спортске резултате и да тада не буде више шала.

Целој Звездиној породици за коју је рекао да чини бар пола Србије Небојша Човић пожелео је много успеха и нагласио:

– Пред нама је сезона препуна искушења и изазова. Да не улазимо у то како смо прошли и током претходних година. Правимо организацију која би требало да траје. Овај пут није лак, чека нас јако интересантна година, а све проблеме морамо да решавамо уз стрпљење. Имајте поверење у све нас, надам се да ћемо следеће године у ово време причати другачије. Заједно ћемо вратити понос Црвеној звезди – рекао је први човек клуба Небојша Човић.

И овај догађај имао је хуманитарни карактер, с обзиром да су по завршетку официјелног дела играчи добили улоге конобара а сав бакшиш који су добили од гостију СОХО РЕПУБЛИЦ-а намењен је у добротворне сврхе, односно биће уплаћен у Фонд Б92.

Повезане вести

3 comments

Dark дец 30, 2011 at 09:36

Deda Mraz je u full-u! 🙂

Reply
Stulic дец 29, 2011 at 20:10

Nece valjda da stave ime kluba Kk Crvena zvezda diva?Menjajte bre to….

Reply
kari cvetkovic дец 30, 2011 at 09:08

daj nemoj da kakarakis nisi tu da ti svidja ili da ti se nesvidja

Reply

Leave a Comment