Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Промоција дреса и позив на прославу

Промоција новог дреса Црвене звезде окупила је данас огроман број звездаша на занимљивом дружењу у Ред Стар шопу на Маракани, два дана уочи последњег меча ове сезоне у Суперлиги и шампионске прославе.

 

Све је спремно за прославу јубиларне, 30. титуле државног првака на нашем стадиону, која је заказана за недељу од 18 сати. Зато на време преузмите бесплатне карте на благајнама Маракане како бисте присуствовали и додели пехара, док је утакмица са Напретком од 19 часова.

Право загревање за шампионско славље било је данас у званичкој клупској продавници, у присуству великог броја звездаша. Пред сам крај домаћег првенства уприличено је несвакидашње дружење навијача са свим нашим првотимцима који су се окупили у Ред Стар шопу.

Промоција новог дреса за сезону 2019/2020. протекла је у сјајној атмосфери и уз много смеха, а црвено-бели фудбалери су радо одговарали на питања знатижељних звездаша који су дошли да поздраве своје шампионе – оне који су освајањем титуле додали трећу звездицу на грб.
Ред дружења, ред аутограма на специјалним картицама за ову прилику, а неизоставно је било и фотографисање за успомену.

Велика потражња била је и за новим дресом, као и за шампионским мајицама, па ће бројни звездаши дуго памтити несвакидашње дружење са својим идолима.

– Најбитније је да смо освојили титулу и тиме додали трећу звездицу на грб. Сви смо поносни на остварене успехе до којих не бисмо дошли без наших навијача, зато желимо да на најлепши начин сви заједно прославимо титулу у недељу. Верујемо да ће трибине бити што пуније, видимо се на Маракани – поручили су углас наши асови.

Шеф стручног штаба Владан Милојевић и наши шампиони заслужили су да шампионска прослава протекне у атмосфери за памћење и зато дођите 19. маја на Маракану и пре 18 часова, како би их дочекале пуне трибине у последњем првенственом мечу ове сезоне.

Повезане вести

Leave a Comment