Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалКуп СрбијеНајновијеФудбал

„Вучице“ дочекују Слогу у полуфиналу купа. Обезбеђен директан пренос

Пре само десет дана на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“ иза јужне трибине одигран је сусрет 3. кола плеј-офа Супер лиге Србије за даме између нашег клуба и екипе Слоге из Земуна. Фудбалерке Црвене звезде поражене су резултатом 2:3 у сусрету који је изазвао доста контроверзи. Наше играчице биле су током целог тока сусрета изложене лакрдији од стране делиоца (не)правде у лику Јелене Међедовић, као и више него грубој игри Земунки које су све учиниле не би ли на неспортски начин ослабиле екипу тренера Александра Петровића пред најважније дуеле сезоне, полуфиналне мечеве Купа Србије. На све то надовезало се и крајње дискутабилно понашање предстваника гостујуће екипе о којем је јавност већ упозната.

У среду 15. маја са почетком од 13 часова исти актери, на истом месту биће судионици првог полуфиналног сусрета националног купа. Биће то већ четврти сусрет Црвене звезде и Слоге у актуелној сезони, а као најаву за предстојећи дуел довољно је погледати неколико фотографија које су обележиле претходни. Оне би требале да буду довољан мотив како свима у нашем клубу (играчицама и тренерима) да дају све од себе, тако и свим љубитељима црвено-белих боја да својим присуством помогну нашим дамама да остваре важан тријумф.

Указивање помоћи Мирели Тенков

Протести наше клупе на скандалозно суђење Јелене Међедовић

Повреда Саре Савановић


Сара Савановић је морала бити изнешена са терена


Звездаши, Делије, Цигани и сви други који живите за ове боје, испуните трибину помоћног терена стадиона „Рајко Митић“. Помозите овим девојкама које са толико страсти на грудима носе овај свети грб да стигну до повољног резултата, али и покажите да је „Маракана“ наша кућа у којој је сваки гост добре воље добродошао, али и да мешетарима и провокаторима места нема.

Портал Моја Црвена звезда ће и овога пута на свом YouTube каналу директно преносити сусрет, па сви који не будете могли да физички присуствујете мечу, подржите црвено-беле „Вучице“ уживајући путем својих уређаја у вештинама наших девојака, јер морате знати да…

… и црвено-беле „Вучице“ се боре за славу Црвене звезде!!!

– Куп Србије за даме, полуфинале, прва утакмица:
ЖФК Црвена звезда – ЖФК Слога Земун
Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“ иза јужне трибине
Датум: Среда, 15. мај
Почетак: 13 часова

Повезане вести

Leave a Comment