Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Ања Обрадовић бронзана у Каунасу

Звездине џудисткиње доносе лепе вести. У петак, то је била наша Милица Николић са медаљом са Гран слема у Бакуу, док нас је данас обрадовала млада Ања Обрадовић, бронзом освојеном на Европском јуниорском купу у Каунасу.

Ања (до 63 кг) је у првом мечу победила Литванку Ливета Субинаите. У другом, Туркиња Минел Акдениз налази решење и на вазари успева да победи српску шампионку. После дуела са Акдениз, Ања није знала за пораз. Редом су падале прво Немица Деви Деврис, а затим и Норвежанка Мари Росег, коју је победила максималним резултатом. У одлучујућем мечу за бронзано одличје, Ања је била у потпуности на висини задатка и ипоном решава Холанђанку Роме ден Хартог. Овом победом Обрадовићева је додала још једну вредну медаљу у богату ризницу.

Ово је први јуниорски турнир ове године за Ању. Такође је и прва провера у јуниорској конкуренцији. Задовољни смо, пет мечева, четири победе. Могу да кажем да сам задовољан како је прошло и како се Ања данас борила. Настављамо даље по плану и програму. Следећи куп је у Лајбницу где очекујем такође добар резултат – рекао је Немања Николић, тренер Ање Обрадовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment