Moja Crvena Zvezda
Архива

Džudisti Zvezde žele titulu

Džudo savez Srbije - Super Judo liga

Džudo klub Crvena zvezda tokom ove sezone zabeležio je vredne uspehe, a svakako najznačajniji rezultat, trenutno je plasman u završnicu play off-a domaćeg šampionata.

Ekipa u sastavu Darko Ivančik (do 66kg), Dušan Marković (do 73kg), Srđan Urošević (do 81kg), Nikola Nikolić (do 90kg) i Andrija Đurišić (+90kg) očekuje da se u završnim borbama okiti i titulom šampiona Srbije.

O dosadašnjem toku sezone svoje impresije izneo je i trener prvog tima i sportski direktor DžK Crvena zvezda Saša Trpković:

– Izuzetno smo zadovoljni plasmanom u finale play off-a Super lige. Na početku baš i nismo imali sreće, ili je bolje reći da smo imali određene pehove na koje mi nismo mogli da utičemo.  Za razliku od prethodne sezone nismo imali problema sa povredama, jer je dobro poznato da su Darko Ivančik i Nikola Nikolić celu prethodnu sezonu bili van ekipe zbog povreda. Ivančik je ove sezone ostvario sve pobede tokom Super lige, dok o kvalitetima prekaljenog Nikolića ne vredi ni trošiti reči.  Sve pohvale idu i na račun Đurišića, Markovića i Uroševića.

Što se tiče očekivanja u predstojećem finalu, naša želja je jasna. Vredno radimo i pripremamo se i vreme je da se trofej šampiona Srbije vrati u Ljutice Bogdana.

Finale play off-a na programu je u subotu 11. decembra u hali „Šumice“. Početak takmičenja je u 14 časova, a zvanično merenje započinje u 12 časova.

Pored našeg kluba u finale play off-a plasirale su se i ekipe Rekorda, ODžK Beograd i Partizana.

Повезане вести