Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеОбавештења

Звездини ватерполисти савладали Раднички

Ватерполисти Црвене звезде остварили су победу у 6. колу Суперлиге Србије против Радничког резултатом 13:11.

После равноправне борбе на почетку меча и резултата 4:5, црвено-бели су до краја првог полувремена преокренули резултат у своју корист, а на почетку треће четвртине са још два гола су повели са 8:5. Стечену предност наши ватерполисти су одржавали до саме завршнице, а на крају су тријумфовали са 13:11.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Никола Бурсаћ са 3 поготка. По два су дали Вељко Танкосић и Кристијан Шулц, а по једном су мрежу затресли Максимовић, Перковић, Милојевић, Радовић, Битадзе и Илић.

Овом победом Звезда је претекла Раднички на табели и уколико Шабац савлада Војводину у последњем колу наш тим ће са 2. места започети плеј-оф и састаће се управо са Радничким.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИЧКИ 13:11 (3:2, 3:3, 5:3, 2:3)

Београд – Базен: СРЦ Милан Гале Мушкатировић. Судије: Голијанин и Раковић. Искључења: Црвена звезда 8, Раднички 10.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 2, Максимовић 1, Бурсаћ 3, Перковић 1, Мартиновић, Битадзе 1, Милојевић 1, Илић 1, Ковачевић, Шулц 2, Радовић 1, Тодоровски, Љубеновић. Тренер: Филиповић.

РАДНИЧКИ: Добожанов, Пљеванчић, Станојевић 4, Ганић, Радованлија, Танасијевић, Панић, Жулум 2, Ђорђевић 1, Гусаров 1, Фролов 2, Томашевић 1, Ђерковић, Вуловић. Тренер: Стевановић.

 

Повезане вести

Leave a Comment