Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Црвено-беле дочекују Спартак. Обезбеђен директан пренос

Фудбалерке Црвене звезде у суботу 11. маја дочекују званичног шампиона екипу суботичког Спартака у оквиру 4. кола плеј-офа Супер лиге Србије.

Предстојећи сусрет, изузев међусобног ривалитета, лишен је резултатског значаја пошто су гошће из Суботице већ обезбедиле девету узастопну шампионски титулу, а црвено-беле девојке након прошлонедељног пораза на домаћем терену од земунске Слоге (2:3) у сусрету који је изазвао доста контроверзи, шампионат ће највероватније окончати на четвртој позицији. Међутим, суботњи дуел има значаја јер ће представљати генералну пробу за обе екипе за предстојеће полуфиналне сусрете Купа Србије.

У актуелној сезони Црвена звезда и Спартак су већ одиграли три првенствена сусрета и сва три меча су убедљиво припала Суботичанкама. Током регуларног дела сезоне Спартак је на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“ славио са убедљивих 6:0, док је у Суботици било 4:0 за домаће играчице. Пре тачно три недеље црвено-беле и плаво-беле одиграле су први меч доигравања и он је поново припао фудбалеркама Спартака, овога пута резултатом 4:1.

Последњи пут Црвена звезда је сласт победе у дуелу са Спартаком осетила 6. маја претходне године када су наше девојке славиле резултатом 2:1. Управо тај сусрет био је по једној чињеници историјски. То је био први и до сада једини меч црвено-белих фудбалерки који је директно преношен. У сарадњи руководства ЖФК Црвена звезда и уредништва портала „mojacrvenazvezda.net“ суботњи сусрет две екипе поново ће бити директно преношен. Сви љубитељи Црвене звезде и женског фудбала уопште, имаће прилику да на YouTube каналу Моја Црвена звезда испрате директан пренос дербија 4. кола плеј-офа националног шампионата. Биће ово лепа прилика да се шира јавност упозна са црвено-белим женским фудбалским колективом и увери у сав квалитет које наше играчице свакако поседују. Након сусрета имаћемо прилику и да чујемо прве утиске актера сусрета из редова Црвене звезде.

Моја Црвена звезда – YouTube

Без обзира на чињеницу да је директан пренос дуела ЖФК Црвена звезда – ЖФК Спартак Суботица обезбеђен, наш клуб и портал „mojacrvenazvezda.net“ вас позивају да дођете на помоћни терен стадиона „Рајко Митић“, терен подно јужне трибине, и помогнете нашим девојкама да остваре што бољи резултат у дуелу са апсолутним фаворитом, јер морате знати да…

… и црвено-беле девојке се боре за славу Црвене звезде!!!

– Супер лига Србије плеј-оф, 4. коло:
ЖФК Црвена звезда – ЖФК Спартак Суботица
Стадион: „Рајко Митић“, помоћни терен испод јужне трибине
Датум: Субота, 11. мај
Почетак: 17 часова
Пренос: YouTube канал Моја Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment