Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Звездине легенде гостовале у Бечу

Ветерани Црвене звезде гостовали су претходног викенда у Бечу, а боравак у Аустрији украсио је срдачан дочек домаћина и пријатељска утакмица.

Црвено-беле легенде су, предвођене са клупе Милошем Шестићем, одиграле дуел против чланова Ју лиге ветерана у Бечу и оствариле победу резултатом 8:5.

Ревијална утакмица привукла је пажњу бројних љубитеља Црвене звезде у Аустрији, а стартну поставу Београђана на овом мечу су чинили: Радуловић, Марковић, Николић, Грујић, Сандуловић, Ковачевић, Петровић, Караси, Стојановић, Б. Ђуровски, М. Ђуровски. Играли су још: Васиљевић, Д. Мандић, З. Мандић, Стевовић, Туркаљ, Јанковић, Ђорђевић, Ванић, Ђаковић, Крњешевац.

Узбудљив дуел обележили су троструки стрелци Ненад Стојановић и Ненад Ванић, а у стрелце се из црвено-белих редова уписао још и Јован Крњешевац који је мрежу ривала затресао два пута.

Дводневни боравак у аустријској престоници обележило је изванредно достопримство домачина, а делегацију Црвене звезде, осим актера меча чинили су још: Саша Марковић, Бранимир Кантар, Миле Јовин, Браца Шовран и Ранко Тодоровић.

Препуни сјајих утисака, легендарни фудбалери најтрофејнијег српског клуба истакли су задовољство због чињенице да су својим гостовањем усрећили хиљаде звездаша у дијаспори.

Увек се радо одазивамо на сваки позив људи којима је црвено-бела боја у срцу. У Бечу смо срдачно дочекани, а цео викенд обележило је сјајно дружење и одлична атмосфера. Звездаши у дијаспори се увек посебно обрадују нашим гостовањима јер немају често прилику да гледају вољени клуб. Бројне клупске легенде изазову пажњу где год да се појаве и увек је лепо кад нам обавезе дозвољавају да се појавимо у пуном саставу – рекао је Владимир Петровић Пижон.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment