Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Савић: „Трећа звездица посебна част“

Са капитенском траком на руци екипу Црвене звезде Вујадин Савић предводио је до тријумфа над екипом Младости и освајања јубиларне 30. титуле шампиона државе.

Пресрећан сам због друге титуле за редом коју је освојила ова генерација. Јубиларна 30. титула значи да ћемо ускоро да ушијемо трећу звездицу на наш грб и изузетно ми је драго што ћемо и по томе ући у историју. Била је тешка утакмица, али и са играчем мање успели смо да савладамо противника. Феноменалан продором Јованчића и још бољом реализацијом Павкова донели су нам победу. Доказали смо да имамо добру екипу са јаким карактером, која је из тешке ситуације, са десеторицом на терену, успела да постигне гол и победи. Младост је још једном потврдила да су озбиљна екипа. Имају доброг тренера, специфичну игру, натерали су нас доста да трчимо тако да није било лако и зато је победа још лепша – рекао је Савић.

Подршку са атлетске стазе нашег стадиона доскорашњим саиграчима пружио је и Немања Радоњић.

Много нам је значило што је и Радоњић дошао да нас подржи. Чим смо га видели у свлачионици донео нам је позитивну енергију и много нам је драго што је био ту.

Церемонија доделе пехара намењеног прваку државе одржаће се у последњем колу Суперлиге, 19. маја, на Маракани.

Спремамо ми играчи нешто посебно за тај дан. Не желим још да откривам шта, надам се да ћемо успети да изненадимо наше навијаче. Верујем да ће испунити трибине против Напретка, као што су прошле године урадили против Вождовца на прослави, ако не и више. Мислим да смо заслужили пуне трибине како бисмо сви заједно прославили јубиларну 30. титулу и 30. рођендан Делија.

Већ наредне недеље изабранике Владана Милојевића очекује нови сусрет са екипом Младости, овог пута у реваншу полуфинала Купа Србије.

Ми се сигурно нећемо опустити, иако имамо педност 4:1. Мислим да би било којој екипи било изузетно тешко да против нас преокрене такав резултат, имамо само један пораз у домаћем такмичењу, тако да верујем у своју екипу. Идемо у Лучане максимално озбиљно, да победимо – закључио је Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment