Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Мијаиловић: Успех какав ретко ко има

Фудбалери Црвене звезде освајањем 30. титуле шампиона државе остварили су несвакидашњи успех. У овом свечаном тренутку понос и радост посебно исказује председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

– Данас је дан када сваки звездаш треба да слави огроман успех свог клуба. Не може много тимова на свету да се похавли бројком од 30 титула. Честитам свима којима је црвено-бела боја у срцу на оствареном великом успеху. Честитам играчима који су се сваког дана неуморно борили да освоје звање шампиона државе, као и стручном штабу коме иду велике заслуге. Ово је само круна свега урађеног ове веома успешне сезоне – рекао је Мијаиловић.

Председник најтрофејнијег српског клуба истакао је да стављање треће звездице на наш грб има посебан значај.

– Тридесета, јубиларна шампионска титула је потврда одличног континуираног рада у клубу пуне 74 године. Овај успех нас сврстава у ред најбољих тимова Европе и зато смо сви изузетно срећни и задовољни. Веома успешну сезону у Суперлиги свакако је обележило обарање рекорда. Још један изузетно леп јубилеј, са 57 утакмица постали смо екипа са најдужим низом без пораза у домаћем такмичењу. Целе сезоне држали смо лидерску позицију и данас смо озваничили статус најбоље домаће екипе. Желимо да и у наредним годинама наставимо да нижемо успехе и освајамо трофеје – поручио је Мијаиловић.

Повезане вести

Leave a Comment