Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеОбавештењаФудбал

Стојковић: Заједно до титуле

Три бода деле фудбалере Црвене звезде од освајања шампионске титуле, зато сви из црвено-белог табора очекују незаборавну атмосферу на Маракани у недељу од 19 сати када дочекују екипу Младости.

Знамо да нам победа обезбеђује шампионску титулу и то довољно говори о важности утакмице. Много пута до сада смо показали да на нас притисак не утиче и да свакој утакмици приступамо исто. Тако ће бити и против Младости у недељу. Напорно смо радили да бисмо данас дошли до овог и наставићемо са истим приступом који је до сада дао резултате. Напорно се припремамо и сигуран сам да ћемо у недељу истрчати на терен максимално спремни и фокусирани – рекао је Филип Стојковић.

Изабраници Владана Милојевића пре само три недеље одмерили су снаге са екипом Младости на свом терену у оквиру полуфинала Купа Србије и тријумфовали су резултатом 4:1.

Самим пласманом у полуфинале Купа Србије показали су да поседују изузетан квалитет, као и пласманом у плеј-оф. И даље су у борби за европске квалификације наредне сезоне, тако да ће сигурно доћи на Маракану силно мотивисани. Ипак, ми смо на свом терену увек сигурни и нећемо дозволити противнику да нам „помрси рачуне“. Значио нам је скорашњи сусрет, да увидимо још неке карактеристике игре Младости. До танчина ће наш стручни штаб анализирати противника, као што то увек и раде и то ће нам много помоћи у борби за најважнија три бода.

Атмосфера са трибина биће још један адут нашој екипи, како оцењује наш десни бек.

Сигуран сам да ће наши навијачи направити спектакл на трибинама. Они заиста из утакмице у утакмицу показују да су најбољи на свету. Очекујем да и овог пута превазиђу себе. Нема лепшег осећаја него прославити тријумф испод севера, онда можете мислити како ће сада када победа може да нам донесе шампионску титулу. Позивам све звездаше да дођу у недељу од 18 сати на Маракну и да буду део незаборавне утакмице – поручио је Стојковић.

 

Повезане вести

Leave a Comment