Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује ФМП у дербију групе „А“ Суперлиге Србије

У оквиру трећег кола групе „А“ кошаркашке Суперлиге Србије екипа Црвене звезде дочекује ФМП.

У репризи прошлосезонског финала састају се екипе које су тренутно на водећим позицијама у групи „А“ са великим изгледима да ту и остану до краја такмичења у групи.  Црвена звезда је у прошлом колу славила на гостовању у Чајетини док је ФМП, можда и лакше него што се могло очекивати, у Железнику савладао екипу Борца.

ФМП је уочи старта Суперлиге због повреда остао без Стефана Пота, Дуопа Рита и Марка Радовановића али су им се прикључили доскорашњи јуниори Црвене звезде Немања Поповић, Бојан Томашевић и Марко Павићевић. Са стартом Суперлиге право наступа стекао је и репрезентативац Новог Зеланда Патрик Дилејни Фин који је са екипом из Железника од почетка марта али није имао право наступа у завршници АБА лиге.

О предстојећем мечу на конференцији за штампу причали су тренер Црвене звезде Милан Томић и играч Огњен Добрић. Милан Томић који је био видно незадовољан приступом појединаца на утакмици против Златибора у среду каже да приступ овом мечу мора да буде прави:

„Знам да се често понављам са реченицама у којима наглашавам да концентрација, приступ и енергија морају да буду на високом нивоу. Али управо када тога нема, онда нема ни лаке утакмице, свака је тешка. Зато морамо да одиграмо добру утакмицу против младе, амбициозне, агресивне и растрчане екипе каква је екипа ФМП-а. Само правим односом можемо да дођемо до бодова, против тима који ма своју физиономију, свој квалитет. Играмо на свом паркету, и уколико се будемо придржавали договора из припреме за овај меч, очекујем да наши навијачи виде добру утакмицу две екипе које желе врх табеле у нашој групи“ рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: „ Одлично се познајемо са екипом ФМП-а и ту никаквих тајни нема. Играју одлично без обзира на одсуство неколико стартера због повреда, што су потврдили и победама у прва два кола. Јако су агресивни, имају добре шутере, одлично се уклопио и Новозеланђанин Фин Дилејни, играју са пуно воље и енергије. На све то морамо да одговоримо, јер наш план је познат, а то је за почетак прво место у групи, којим би сачували предност домаћег терена у завршници Суперлиге. Позивам и наше навијаче да дођу у дворану „Александар Николић“ и пруже нам подршку у утакмици која није нимало једноставна за нас“ рекао је бек Црвене звезде.

Улаз на трибине је слободан, а карте ће испред благајне делити волонтери клуба. Лепа прилика за навијаче Црвене звезде да у великом броју испуне трибине дворане „Александар Николић“, још једном поздраве шампионе АБА лиге и уз то у дресу ФМП-а погледају неколицину бивших јуниора Звезде од којих ће неки вероватно, у ближој или даљој будућности, носити и дрес првог тима великана са Малог Калемегдана.

Цене осталих карата за преостале секторе остале су непромењене:

Цене улазница Суперлига Србије
ТРИБИНА – А Б Ц Д 0,00 дин.
Партер Б 400,00 дин.
Партер 4 400,00 дин.
Ложа 800,00 дин.
Плава ложа 600,00 дин.
Бела ложа 500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО И РЕД 2.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО ИИ, ИИИ РЕД 1.500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО И РЕД 5.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО ИИ РЕД 3.000,00 дин.

– Супер лига Србије, група „А“, 3. коло:
Црвена звезда мтс – ФМП
Дворана: „Александар Николић“
Датум: Субота, 4. мај
Почетак: 17 часова

Повезане вести

Leave a Comment