Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

Победа у сенци повреде Тијане Ђорђевић

Црвено-беле „Вучице“ у уторак 30. априла савладале су у оквиру 2. кола плеј-офа Супер лиге Србије екипу нишког Машинца Трејс ПЗП резултатом 2:0. Голове вредне победе за нашу екипу постигла је Мирела Тенков, али сусрет је ипак остао у сенци повреде централног бека црвено-белих Тијане Ђорђевић.

Након једног дуела на средини терена дошло је до дисторзије колена, па је Тијана са видним боловима остала да лежи на трави. Интервенисала је медицинска екипа нашег клуба, након цега је Тијана на носилима морала да напусти игралиште.

Обављени су медицински прегледи на ВМА, колено је враћено на место и установљено је да на срећу није дошло до оне најтеже могуће повреде, тј. повреде предњих укрштених лигамената колена, већ само тетива за чију ће санацију бити потребно знатно мање времена.

Популарна Жишка, како је познају у целокупној црвено-белој породици, стигла је у наш клуб пре пет сезона из Јагодине чиме је испунила свој давнашњи сан како је изрекла у интервјуу за нас портал по облачењу дреса омиљених боја. Треба напоменути да је у Црвену звезду стигла као нападач, али је током времена пребачена у дефанзивну линију где се одлично сналази. Сви који прате игре ове двадесетдвогодишње девојке знају да је краси изузетан преглед игре и тачан и правовремен пас. Ретко је и у мушком фудбалу пронаћи играча који тако прецизно на 30-40 метара пасом погађа саиграча у „врх копацке“.

Тијана Жишка Ђорђевић је и репрезентативка насе земље.

Портал „mojacrvenazvezda.net“ жели Тијани брз опоравак и повратак на зелени тепих.

Повезане вести

Leave a Comment