Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаОдбојка

Битка за меч лопту!

Одбојкаши Црвене звезде у понедељак (17.25 часова) гостују Војводини НС семе у трећем мечу финалне серије БПШ Суперлиге Србије. Резултат у серији је 1:1.

У прве две утакмице финала националног првенства видели смо да екипама више прија гостујући терен.

Звезда је у првом мечу играла изванредно и тријумфовала резултатом 1:3 (24:26, 18:25, 25:16, 23:25). Наши одбојкаши су се на почетку суочили са сет лоптом за Новосађане, али су успели да преокрену и поведу. Средином другог сета Београђани „ломе“ резултат у своју корист и лако долазе до 2:0. Војводина је узвратила у трећем сету, а Звезда у завршници четвртог периода игре долази до предности коју претвара у тријумф.

Новосађани су узвратили брејком у Београду и изједначили су резултат у серији на 1:1 – 1:3 (25:22, 14:25, 17:25, 15:25). Звезда је повела после првог сета, а онда су изабраници Томислава Кукањца стали. Војводина лако долази до изједначења, а потом и преокрета. Наши одбојкаши су у четвртом сету имали предност од 13:12, а онда се десио несхватљив пад у игри што је Војводина искористила да серијом од 13:2 дође до победе и изједначења у серији.

Неизвесност у финалној серији се наставља, очекују нас још већа узбуђења, а остаје нам да верујемо да ће Црвена звезда направити нови брејк и да ће прва доћи до меч лопте.

Трећа утакмица финалне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије игра се у понедељак 29. априла у 17.25 часова у малој сали СПЦ Војводина у Новом Саду, уз директан пренос на РТС-у. Меч ће судити Мирко Јанковић и Владимир Симоновић.

Резултат у финалу плеј-офа је 1:1. Екипа која прва стигне до три тријумфа у серији освојиће титулу шампиона Србије.

Извор/фото:(ОК Црвена звезда)

 

Повезане вести

Leave a Comment