Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалКуп СрбијеНајновијеФудбал

Против Слоге за ново финале купа

У просторијама Фудбалског савеза Србије, Теразије 3/9 одржано је жребање парова полуфинала Купа Србије за жене. Пласман у саму завршницу куп такмичењаа обезбедили су ЖФК Црвена звезда, ЖФК Машинац Трејс ПЗП Ниш, ЖФК Спартак Суботица и ЖФК Слога Земун.

Жреб је одлучио да се црвено-беле девојке у борби за ново куп финале састану са екипом Слоге из Земуна. У овој рунди такмичења играју се два сусрета, а први меч биће одигран 5. маја на терену подно јужне трибине стадиона „Рајко Митић“.

Црвено-беле даме у копачкама, које су и званичне освајачице Купа Србије, у претходним фазама такмичења елиминисале су крагујевачки ЖФК Раднички 1923 резултатом 3:1, а у четвртфиналу биле су боље од лидера прволигашког каравана, екипе ЖФК Земун. Наше девојке су на стадиону у Горњој Вароши оствариле убедљив тријумф резултатом 5:0. Са друге стране, фудбалерке земунске Слоге биле су на старту купа боље од Полета у Сивцу 4:0, а у претходној рунди на игралишту у Винчи савладале су новосадску Војводину резултатом 2:0.

Надамо се да ће наше девојке дати све од себе и пробати да стигну до још једног финала и борбе за нови куп трофеј.

(фото: ЖФК Црвена звезда)

Повезане вести

1 comment

Zoky апр 26, 2019 at 21:49

Želim vam punu sreću….lopta je okrugla…al nikada ne dajte na sebe!!!

Reply

Leave a Comment