Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Иванић: „Тимска игра донела тријумф“

Фудбалери Црвене звезде остварили су победу 2:1 у 160. вечитом дербију. Велике заслуге за оба поготка иду на рачун сјајног везисте Мирка Иванића.

Заслужено смо победили у дербију и морамо да будемо задовољни. Данас смо играли као тим, не бих желео да се овде истичу појединци. Изгледали смо као тим, свако од нас је дао све што је могао како бисмо дошли до тријумфа. Лепе су све похвале које сам добио на рачун своје игре, али најважније ми је да смо победили. Корак смо ближе освајању титуле, посебно после ремија нашег најближег конкурента Радничког. Има још да се игра, али верујем у своју екипу – рекао је Иванић.

Неколико минута након гола који је постигао Вукановић, велику шансу да затресе мрежу имао је и Иванић.

Била је сјајна акција, штета што нисам дао гол тада кад смо били у налету. Надам се да ћу то исправити већ на следећем мечу.

Вечити дерби је увек борбена утакмица по оцени Иванића.

И на прошлом и на овом дербију се играло жестоко, тврдо на средини терена. Данас је у првом полувремену било посебно борбено. Срећан сам што смо у другом делу игре искористити своје шансе и привели утакмицу крају на веома добар начин, без обзира на то што смо примили гол из пенала у финишу. Управо због оваквих утакмица сам се вратио у Србију, ово је посебна утакмица, прелеп амбијенту и било би добро да их има што више – закључак је Звездиног везисте.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment