Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Може ли се успешан низ наставити и у Костолцу?

У недељу 21. априла рукометаши Црвене звезде успешно су стартовали у плеј-ауту елитног ранга српског рукомета. Победом над екипом Мокре Горе црвено-бели су направили, надамо се и пресудан корак у опстанку у Супер рукометној лиги Србије, а у среду 24. априла наши рукометаши гостују у Костолцу екипи Рудара.

Црвено-бели након низа неуспеха, налазе се у серији од три узастопна тријумфа, па у Костолац путују пуни самопоуздања. У досадашњем току такмичења за сезону 2018/19 обе екипе су „одбраниле“ домаћи терен. Црвено-бели су почетком новембра 2018. године у 7. колу СРЛС-а славили у „Шумицама“ резултатом 34:26, док су Костолчани у својој дворани 2. фебруара победили резултатом 29:26.

Обе екипе су на старту доигравања за опстанак у елити нашег рукомета оствариле победе, па би састав који оствари тријумф у предстојећем сусрету и дефинитивно избегао најгоре.

– Супер рукометна ллига Србије, плеј-аут 2. коло:
Рудар Костолац – Црвена звезда
Дворана: ХС „Костолац“
Датум: Среда, 24. април
Почетак: 19 часова

– Табела плеј-аута Супер рукометне лиге Србије:

Након сусрета у Костолцу следи пауза у такмичењу због васкршњих празника, а наредни меч је на програму 4. маја када ће наши рукометаши дочекати у дворани „Шумице“ већ прежаљену екипу Слоге из Пожеге.

(фото: radiostil.net)

Повезане вести

Leave a Comment