Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Куп Србије: Одбојкаши елиминисани

Одбојкаши Црвене звезде претходне сезоне освојили су трофеј у Купу Србије

Одбојкаши Црвене звзеде, званични браниоци трофеја намењеног победнику Купа Србије, елиминисани су у четвртфиналу овогодишњег такмичења.

Црвена звезда : Млади радник  2:3 (21:25, 25:17, 21:25, 25:21, 14:16)

Након пораза у првом сусрету у Пожаревцу идентичним резултатом, одбојкаши Црвене звезде су дозволили да се у београдској хали „Шумице“ пред око 1.000 гледалаца догоди прворазредна сензација.

Већ у првом сету било је јасно да Пожаревљани желе да изненаде фаворизованог домаћина, који није ни сенка оне екипе са старта овогодишњег домаћег такмичења. У наставку меча, црвено-бели су сустизали резултат, док су Пожаревљани успевали увек да дођу до нове предности. У одлучујућем петом сету, наши одбојкаши су на последњем техничком одмору имали предност од 10:9, али то није било довољно како би се забележила победа, јер су Пожаревљани славили са 14:16.

Црвена звезда: Околић, Перић, Пајић, Стоиловић, Копривица, Милутиновић, Јаковљевић, Митић, Петковић, Ћелић, Буцуљевић, Вујић (либеро). Тренер: Жељко Булатовић

Повезане вести

12 comments

anoniman дец 26, 2011 at 11:50

Steta ali glavu gore,TITULA je opet nasa !!!

Reply
Petak 13-ti дец 26, 2011 at 11:29

Je. . .š kup.Meni je bitna titula,kao u košarci tako i fudbalu tako i u ostalim sportovima,momci će jurišati na tiulu,a bitno je i to i ja ih volim jer su dva puta nabili groblje ove sezone u super kupu i prvenstvu. . .na odbojkaši klub netreba da kukamo uopšte kao ni na žensku odbojku i žensku košarku.A što se tiče ko će za koga da navija daću vam par primera-moj ujak navija za franjevce,njegov sin moj brat navija za ZVEZDU,moj zet od rođene sestre navija za franjevce njegov sin moj sestrić navija za ZVEZDU od moje ujne brat navija za franjevce njegov sin navija za ZVEZDU.ZATO NETREBA DA SE PLAŠIMO SAMO TREBAMO DA JEDNOM ZA SVAGDA STAVIMO franjevce tamo gde im je mesto a to je za njih staro poznato mesto broj 2 !

Reply
Blade_DS дец 26, 2011 at 10:50

У ком смеру иде СД Црвена звезда ? 🙁

Reply
delija86 дец 26, 2011 at 08:06

money money money

Reply
superstar дец 26, 2011 at 02:56

ne verujem :'(

Reply
CZovac дец 26, 2011 at 01:18

Devojke – posustaju sa dominacijom!
Muskarci – prate devojke, tako to ide…jbg sta se to desava sa nasim klubovima?
Da li je moguce da jedino vaterpolisti i mozda kosarkasice imaju uspon, a svi ostali pad?
PS Ne mogu da navedem ostale sportove jer mislim da ipak nisu dovoljno popularni da bi privlacile nove generacije delija!
Ako se ovako nastavi, delija ce biti sve manje!
Vaspitanje ce da odrzi koliko trebd navojanja za Crvenu zvezdu, ali je pitanje koliko ce dugo to biti moguce, ne smemo dozvoliti da klinci podju da navijaju po sistemu „navijamo za rezultatski najbolju ekipu“ jer kako je krenulo to necemo biti mi!

Reply
MarkoFCRS дец 26, 2011 at 01:48

Brate, nažalost, potpuno si u pravu 🙁 Baš sam o tome i ja razmišljao… Ako pogledaš mladje devojke, već sada ima veći broj grobarki, a i sa klincima ne miriši na dobro… Deca, koja nisu pravilno vaspitana, pogotovu devojke, počinju da navijaju za rezultatski najbolju ekipu… To je još jedan od velikih razloga zbog kojih moramo da dignemo na noge našu veliku Crvenu Zvezdu! Prave vrednosti se uvek moraju znati ! CZ <3

Reply
CZovac дец 26, 2011 at 09:40

Iskreno, postujem to sto ce roditelji partizanovci da uce decu da navijaju za svoj klub, to je njihvo pravo, ali kada je slucaj kod mesanaca, tu ce deca da krenu za onima koji imaju uspeha! Malo ce njih da odabere klub koji je u 4-5 „vodecih“ sportova drugi u najmanju ruku!
Takodje i neutralce ne smemo da izgubimo!
Primer:
Moja generacija (’89), u odelenju u osnovnoj skoli od 15-ak muskaraca, imali smo 2 grobara ostalo Delije!
Pitam se kakvo je sada stanje!?
Kod devojaka, secam se da je bilo mozda 2-3 koje su se izjasnjavale kao grobarke, vecina je bila naklonjena Zvezdi, a ostale su bile neutralne!

Reply
CzvBoys дец 26, 2011 at 00:13

Pa sta im je..zašto su stali!? Taman su fino počeli sezonu, bili prvi u ligi, osovjili super kup, a sad ispadamo iz kupa? Ima li neko objašnjenje, da li smo se možda kamenjem na Boga bacali?! Zašto nam se ovo dešava? Dokle?

Reply
Djolle дец 26, 2011 at 00:12

E kad i odbojkaši krenuše sa ranim eliminacijama u domaćim okvirima mogu da konstatujem da smo postali teški luzeri nažalost…

Reply
PERA BOR дец 25, 2011 at 23:39

Nazalost jedan od mnogih crnih dana za nasu zvezdu 🙁

Reply
Reks дец 25, 2011 at 23:10

Ovo je lose. Bas lose.

Reply

Leave a Comment