Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гобељић: „Подржите нас на дербију“

Трећи вечити дерби у сезони очекује нас у четвртак, 25. априла, од 19 сати на стадиону „Рајко Митић“. Подршка са трибина и ватрена атмосфера биће адут нашим фудбалерима, како истиче црвено-бели универзалац Марко Гобељић.

Сви знамо колико је важан моменат, зато нема потребе посебно наглашавати нашим навијачима колико ће нам њихова подршка значити. Знају они то, увек су уз нас. Дали су нам јак ветар у леђа и после сусрета са Чукаричким и то нам много значи. Дерби је посебна утакмица за све нас, зато очекујем пуне трибине и леп, прави фудбалски амбијент. Управо ће песма звездаша бити оно што ће нас носити на терену – рекао је Гобељић.

Наши фудбалери пуном паром припремају се за 160. вечити дерби.

Мотивисани смо и потпуно фокусирани на утакмицу која нас очекује у четвртак. Сваки меч у плеј-офу је изузетно важан, а вечити дерби има још већу тежину. Зато напорно тренирамо и припремамо се како бисмо се показали у што бољем светлу. Императив нам је да освојимо нова три бода и да направимо још један веома битан корак ка освајању титуле. Остало је још мало до краја ове дуге сезоне, желимо да је приведемо крају на најбољи могући начин.

Густ распоред и такмичење на два фронта не утичу на наше фудбалере.

Навикли смо на изузетно густ распоред, одд јула прошле године играмо у овом ритму. Показали смо много пута до сада да то на нас не оставља последице. Природно је да у неком тренутку дође до замора, али наша екипа ради све како бисмо се што брже опоравили. Радује нас чињеница да немамо већих проблема са повредама. Надам се да ћемо сви бити потпуно здрави и спремни да се боримо на вечитом дербију – поручио је Гобељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment