Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Томић и Давидовац пред мајсторицу

Кошаркаши Црвене звезде мтс спремају се за пети меч финала АБА лиге против екипе Будућност ВОЛИ.

Црвено-бели ће спремно дочекати утакмицу која доноси титулу и пласман у Евролигу.

Интересовање навијача Црвене звезде за ову утакмицу је огромно, а нема сумње да ће црвено-бели у понедељак имати огромну подршку и велики ветар у леђа, а тренер Милан Томић пред овај меч очекује:

Редови на Малом Калемегдану за улазнице

– „Очекује нас финална утакмица, имали смо могућност да победимо у Подгорици…али смо већ у потпуности окренути овоме што следи. Знамо да ћемо имати огромну подршку са трибина, и хвала навијачима што су препознали…да нам је потребна подршка да дођемо до циља.Морамо да одиграмо јако борбено, паметно, да имамо врхунски концентрацију 40 минута, хладне главе али користећи ту огромну енергију коју ћемо добијати са трибина и од наших навијача. Уз помоћ њих сви чврсто верујемо да можемо до циља који је зацртан и за који смо се борили од првог дана и првог кола АБА лиге“ рекао је тренер црвено-белих.

Дејан Давидовац:

– „Очекује нас изузетно тешка утакмица у понедељак, али пред овакве мечеве нема умора, нема приче о повредама, овакве утакмице те дефинишу и за овакве мечеве тренираш и радиш свакодневно. Знамо да ћемо имати подршку, видим да је интересовање огромно, и тај ветар у леђа, тај хук са трибина који праве наши навијачи и који је јединствен, ће нам свакако много значити. Морамо да будемо опет мирни, хладне главе и да спроведемо све што је потребно и што је договорено у свлачионици. Припремамо се и бићемо спремни за овај изазов“ рекао је Давидовац.

Капије хале „Александар Николић“ отварају се у 16.30 часова, зато клуб апелује на све да дођу што раније у халу, како се не би стварале велике гужве, јер је интересовање огромно, и како би уједно пружили подршку играчима од загревања и првог уласка на паркет.

Контроле на улазима ће бити врло детаљне, а клуб још једном апелује на све који су дошли до улазнице да направе фер и спортску атмосферу и помогну екипи да дође до победе и трофеја!

(извор/фото: КК Црвена звезда мтс)

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC апр 21, 2019 at 20:24

MOMCI SAMO POLAKO SVI SMO UZ VAS,BICE NAVIJANJE KAKO TREBA VEC SE ZNA KAKO I STA,JEDNA LOSA VEST STRATOS I RENGLAND NECE IGRATI

Reply

Leave a Comment