Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци празних шака у градском дербију

Омладинци Црвене звезде поражени су на гостовању Чукаричком у оквиру 23. кола Омладинске лиге Србије,м а једини погодак на мечу постигао је Марко Ракоњац у 65. минуту.

Чукарички – Црвена звезда 1:0 (0:0)

Стадион: Стадион Раковице. Гледалаца: 150. Стрелац: Ракоњац у 65. минуту. Судијиа: Иван Стаменковић. Жути картони: Фратровић, Видосављевић, Никчевић, Лончар (Чукарички), Миликић (Црвена звезда).

Чукарички: Мићановић, Игњатовић, Рубежић, Терзић (од 65. Босанчић), Ракоњац (од 83. Лончар), Никчевић (од 85. Михаиловић), Радојичић, Фратровић, Каменовић, Марков (од 6. Илић, од 62. Даничић), Видосављевић.

Црвена звезда: Гордић, Кукољ (од 75. Милисављевић), Стајић, Аџибаба (од 62. Ајдиновић), Миликић (од 75. Савић), Ераковић, Новаковић, Стојановић, Купусовић (од 75. Баић), Јочић, Одада (од 65. Великић).

Црвено-бели су боље отворили меч, били доминантнији ривал у првом полувремену, али су наде Чукаричког успеле да се одбране пред офанзивом шампиона. Изабраници Николе Пуаче су први пут запретили у 7. минуту преко Купусовића који је гађао преко гола, пет минута касније, такође непрецизно, шут је опробао Новаковић, а до одмора су гол ривала могли да угрозе и Јочић и Одада.

Упркоас иницијативи Црвене звезде ривал је одлично парирао, па је пропуштене шансе ривала наплатио Ракоњац у 65. минуту. Фратровић је одузео лопту ривалу, проследио је Терзићу који је повео контру и одлично упослио центарфора Чукаричког.

Погодак домаћина био је додатни повод за офанзиву црвено-белих, али је тим са Бановог брда успео да сачува мрежу и освоји три важна бода.

Црвену зврезду нови изазов очекује већ средином недеље кад у Љутице Богдана гостује Раднички из Ниша.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment