Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеСаопштења

Ваљда знате да нисмо наивни

КК Црвена звезда мтс учиниће све да пета утакмица финала плеј офа АБА лиге протекне у спортском амбијенту. Позив навијачима да поштују фер-плеј и спортско ривалство.

КК Црвена звезда мтс дели један велики корак ка трофеју АБА лиге. Међутим,након два пораза у Подгорици, у којима су црвено-бели играли добро, успевали да се изборе са „узаврелом“ атмосфером и квалитетним противником који има огроман буџет (а у складу са тим и своја очекивања), предност коју су кошаркаши Црвене звезде имали у већем делу обе утакмице у Подгорици се на необичан начин „топила“, па се на крају епилог целе серије свео на пету, одлучујућу утакмицу која се игра у дворани „Александар Николић“ у понедељак од 19 часова.

Наш ривал КК Будућност ВОЛИ издао је у суботу саопштење које нас изузетно радује, јер у њему провејава порука о значају АБА лиге за регион, и „примеру за којим треба да се поведемо и да га следимо” … За значај АБА лиге КК Црвена звезда се бори већ годинама, посебно кроз истицање важности њене регуларности.

Челници КК Будућност ВОЛИ и аутор саопштења немају разлога за бригу – КК Црвена звезда мтс ће наћи начин “ да следи пример КК Будућност ВОЛИ” и огромне напоре које су челни људи тог клуба, представници Полиције, Агенције за Националну Безбедност, и подмладак ДПС-а уложили да утакмице у дворани „Морача” протекну у најбољем реду.

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче да дођу у понедељак у халу, пруже екипи подршку у утакмици, а такође својим понашањем узврате на велико гостопримство које нам је указано у Подгорици на сваком кораку, од слетања на аеродром, преко боравка у хотелу, до уласка у халу.

Такође, КК Црвена звезда мтс апелује на навијаче да пружају подршку свом тиму поштујући фер плеј и спортско ривалство, јер у супротном сваки неспортски гест биће санкционисан. Целокупна одговорност је на руководству АБА лиге, које је мирно посматрало догађаје током треће утакмице финалне серије, на којој: пљување играча, првог тренера , стручног штаба и руководства клуба током свих 40 минута, изазивање повреда оштрим предметима, као и упади појединаца на терен, убацивање тврдих предмета (шрафцигера, упаљача, ексера, краћих бодежа, кованица, па и кошаркашких лопти?) увређиви транспаренти на рачун појединих играча Црвене звезде, личне претње и увреде неколицини играча Црвене звезде на терену, није било довољно да се прекине утакмица?

Све то, иако незапамћено у историји АБА лиге, било је „довољно” за пражњење почасних места и два реда на трибинама, и напрасно постало модел за „врхунски организовану утакмицу” након реакције (млаке) АБА лиге, које је ваљда схватило да би неко у четвртој утакмици и настрадао?

Зато, понашајмо се спортски, културно, угостимо спортске пријатеље из Подгорице како доликује, али на првом месту, помозимо нашем тиму да дође до победе у овој врло важној утакмици, омогућимо нашем тиму да дође до циља искључиво на терену!

Такође, због огромног интересовања навијача Црвене звезде мтс готово је извесно да ће хала бити пуна. У таквој атмосфери могуће је да појединци помисле да тиме што ће бацањем појединих предмета на терен (посебно топовских удара и петарди) помоћи свом клубу! Зато ће КК Црвена звезда мтс на састанку са представницима безбедносних структура и АБА лиге, инсистирати на ригорозним контролама на свим местима: Почев од аеродрома, преко хотела, укључујући и максималну безбедност соба, контролу хране и оброка гостију, њиховог безбедног кретања по граду, као и приликом уласка свих гледалаца у халу, које ће подразумевати и показивање личних докумената Републике Србије на увид, како се не би догодио неки „непланирани” сценарио који би „можда” довео до прекида утакмице?

Покажимо сада када је најважније, зашто смо – Црвена звезда !

Информативна служба КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

2 comments

Republika Srpska апр 21, 2019 at 14:54

Zvezdasi u ponedeljak da slozno nagrnemo na unijate.

Reply
MILOS RANKOVIC апр 21, 2019 at 12:51

SVE JE TO OK,ALI NEMOJTE TRAZITI DA BUDEMO NORMALNI KAD VIDIMO DA NAS BIJU,GADJAJU EKSERIMA I SVACIME DRUGIM,SHVATITE NIJE OVO SPORT VISE AKO CELA VLADA MALE crne gore NAPADA SPORTISTE,JA PRVI ZA SEBE KAZEM NIKAD NISAM OLJUVAO SUTRA NE DA CU DA PLJUJEM NEGO CU I JOS NESTO DA RADIM AKO TREBA,SAD KAZE ONAJ PICOPEVAC dzekson NIJE LEPO TO DA RADITE KAD NEMOZEMO DA ODGOVORIMIO,PA KLOSARU FRANCUSKI NI MI 1999 GOD NISMO MOGLI DA ODGOVORIMO BARABE JEDNE,TO STO DELIJE JUCE PEVAJU BRACA,NEMA TOGA VISE TO SU PRAVI SIPTARI PUSTI TE FORE VARVARA,NISMO GLUPI SVE milovi LJUDI,KODA SMO MI RASLI U KAKTUSU,SUTRA BRACO MAKSIMALNA VREDJANJA,PLJUVANJA,PRETNJA SVE NAJGORE,ALI DA NEGADJAMO NICIM KLOSARE I DA IH NEDIRAMO,ZNA SE STA SE NEDIRA,E TO SU ONI

Reply

Leave a Comment