Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти поражени у Крагујевцу

У првој утакмици 3. кола Супер лиге Србије, пласман од 1. до 6. места Ватерполисти Црвене звезде гостовали су у Крагујевцу екипи Радничког.

КВК Раднички : Црвена звезда 13:12 (4:2, 2:2, 3:2, 4:6)

По два гола за наш тим постигли су Танкосић, Максимовић, Перковић и Шулц, док су се по једном у листу стрелаца уписали Радовић, Васић, Бурсаћ и Битадзе.

На базену Спортског центра „Парк“ у Крагујевцу одигран је дуел који је и дефинитивно разрешио борбу за шампионску титулу када је наш клуб у питању. Крагујевчани су и у националном купу били кобни за црвено-беле делфине, а новом победом су у потпуности удаљили пулене тренера Александра Филиповића од борбе за шампионску титулу.

Наши ватерполисти сада са 13 освојених бодова заузимају трећу позицију на суперлигашкој табели. Лидер шампионата је крагујевачки Раднички са 16, док другопласирани Шабац има 15 бодова и утакмицу мање одиграну.

СЦ „Парк“. Искључења: Раднички 16, Црвена звезда 11. Петерци: Раднички 2 (2), Црвена звезда 2 (1)

КВК РАДНИЧКИ: Добожанов, Пљеванчић, Станојевић 2, Ганић 1, Радованлија, Танасијевић, Панић, Жулум 1, Станковић, Гусаров 6, Фролов 2, Томашевић 1, Ђерковић, Митровић. Тренер: Стевановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 2, Макимовић 2, Бурсаћ 1, Перковић 2, Васић 1, Битадзе 1,Ковачевић, Илић, Поповић, Шулц 2, Радовић 1, Тодоровски, Љубеновић. Тренер: Филиповић.
У наредном 4. колу црвено-бели гостују у Новом Саду екипи Војводине.

Повезане вести

1 comment

marko апр 20, 2019 at 21:16

o cemu pricate ,pa prvih 4 igraju plej of, informisite se malo pre nego sto lupite ovakvu glupost

Reply

Leave a Comment