Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Милуновић и Марин обрадовали основце

Првотимци Црвене звезде су данас наставили акцију дружења са школарцима, а основце који похађају ОШ „Стефан Немања“ на Сењаку обрадовали су Марко Марин и Немања Милуновић.

Првотимци шампиона Србије су искористили слободно време да обрадују најмлађе звездаше и позову их да вољеном клубу пруже подршку на утакмицама у завршној фази првенства.

Дефанзивац и фудбалски креатор су први пут били учесници већ традиционалне акције и овом приликом су преко 300 малишана обрадовали аутограмима, фотографијама и поклонима.

Видно одушевлени, најмлађи школарци, школско двориште су обојили Звездиним бојама, а дружење је употпунила раздрагана дечја граја.

Увек је задовољство дружити се са најмлађима. Искрени осмеси и емоције посебно разгале. Искористили смо прилику да малишане позовемо да нам буду подршка у завршници првенства и надам се да ћемо заједно прославити дуплу круну – рекао је Немања Милуновић.

Сагласан са дефанзивцем био је и фудбалски архитекта.

Прелепо је видети да деца са седам или осам година већ толико знају о Црвеној звезди и да у огромној мери воле клуб. Посебно је задовољство кад смо у прилици да им улепшамо дан па се радо одазивамо свакој акцији која за циљ има промоцију клуба међу најмлађима – рекао је Марко Марин.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Стефан Немања“ који су учинили све да и основци и фудбалери уживају.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment