Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Јавор, Петек и Николић делегирани за четврти меч

Трећи сусрет финалне серије плеј-офа АБА лиге који је одигран у Подгорици протекао ја у фер и спортској атмосфери, барем према речима тренера домаће екипе Јасмина Репеше. Линч који су играчи и стручни штаб екипе Будућност ВОЛИ доживели у београдском храму кошарке у „Морачи“ није виђен, а сходно понашању судијског трија тако и јесте било.

Наиме, морамо подсетити да су судије другог финалног меча Радовић, Јавор и Кољеншић три пута прекидали сусрет и захтевали да се поједини навијачи Црвене звезде изведу из хале и то само и једино због тога што су вербално вређали делиоце (не)правде. У дворани СЦ „Морача“ судије Хордов, Мајкић и Јурас нису се много освртали на гађања из публике ексерима и другим металним предметима, пљувања од стране домаћих хулигана који су се чак и на самом паркету налазили, физичким нападом на клупу наше екипе,… О скандирањима не треба ни трошити речи.

Само дан након одигравања трећег, руководство АБА лиге је одредило судије и за четврти меч који се такође игра у подгоричком „дому културе“. Наредни меч судиће тројка у саставу Дамир Јавор, Сашо Петек и Урош Николић. Од наведене тројице само је Јавор до сада судио у финалној серији, док ће Петек и Николић „дебитовати“ у „Морачи“.

Избор судија за предстојећи меч може бити веома интересантан и када је потенцијана мајсторица у питању. Овим избором руководство АБА лиге је већ нехајно најавило да ће се у евентуалном петом мечу финалне серије на паркету дворане „Александар Николић“ сигурно наћи двојица судија од „поверења и задатка“ Матеј Болтаузер и Сретен Радовић.

Сви морамо и о томе добро поразмислити, јер су ванкошаркашке игре у пуном јеку.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC апр 18, 2019 at 15:17

SVAKA CAST ZA KOMENTAR,SVE JE TAKO,OVA DVOJICA CE DA SE USERU JAVOR CE DA ZAKUVA,AKO DODJE DO PETE UTAKMICE I VIDIMO DA KRADU JA BI PUSTIO NAVIKACE DA PRESUDE NA PARKETU,I IZADJI IZ OVE SIPTARSKE LIGE NA CELU SA milogorcem,SVA STA BI REKAO ALI NECETE DA OBJAVITE,ZNAMO ZASTO JE LAZIC DAO ONAKVU IZJAVU O HULIGNIMA,MOMCI VI SUTRA IZADJITE DOLE DAjTE SVE OD SEBE PA STA BUDE,AKO NEDAJ BOZE IZGUBIMO NEBOJTE SE PONEDELJAK JE TU,MI SMO TU,REKAO SAM VIDECE STA JE PAKAO,NECE VAM POMOCI NI VASI MINISTRI,NI VAS milo,MOLIO BIH DA SRBIJA KAO DRZAVA ZABRANI PROIZVODE IZ FIRME voli DA ULAZI U SRBIJI,bokance STA SI RADIO PRE KOSARKE BIO MAGACIONER,LEP POSAO I JA TO RADIM,ALI NEMAM VILE I KULE,ODAKLE ODJEDNOM,STVARNO OVA DRZAVA TREBA DA SE POZABAVI MALO SA DRUGIM LJUDIMA IZ DRUGIH DRZAVA,DA SE TO MALO UKINE PASOSI,DA SE SETA PO BEOGRADU,NEK IDU U NJIHOVU KAMENU DRZAVU

Reply

Leave a Comment