Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти гостују у крагујевачком „Парку“

Ватерполисти Црвене звезде у петак 19. априла играју једну од кључних мечева у борби за шампионски пехар. У оквиру 3. кола Супер лиге Србије, пласман од 1. до 6. места пулени тренера Александра Филиповића гостују на базену Спортског центра „Парк“ екипи КВК Раднички.

Крагујевчани су велики дужници нашим ватерполистима јер су током сезоне елиминисали наш клуб у четвртфиналу националног куп такмичења. Након тог пораза резултатом 10:12 тренер Дејан Савић је напустио кормило нашег клуба. Екипа Радничког је у првом делу сезоне била члан регионалне А2 лиге кроз коју нису успели да обезбеде пласман у регионалну ватерполо елиту, али и поред тога, захваљујући пренешеним резултатима и даље су кандидати за шампионске ловорике у српском шампионату. Раднички је у прва два кола Супер лиге Србије савладао у Београду екипу Партизана 10:9, а у претходном колу су убедљиво поражени у Шапцу резултатом 3:10. Са друге стране црвено-бели су у прва два меча на дорћолском базену славили против Војводине 10:6 и нишког Наиса 19:4.

Детаљ са куп меча КВК Раднички : Црвена звезда 12:10

Екипа Александра Филиповића у Крагујевац одлази са ореолом апсолутног фаворита, али и са великим притиском јер их само победа одржава у позицији да се могу надати даљој борби за лидерску позицију.

– Супер лига Србије, пласман од 1. до 6. места:
КВК Раднички – Црвена звезда
Базен: СЦ „Парк“, Крагујевац
Датум: Петак, 19. април
Почетак: 21 час
Цена улазница: 150 динара

– Табела Супер лиге Србије, пласман од 1. до 6. места:
1. Шабац 15
2. Црвена звезда 13
3. КВК Раднички 13
4. Партизан 4
5. Војводина 4
6. Наис 3

(фото: КВК Раднички)

Повезане вести

Leave a Comment