Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДруги пишуКуп СрбијеНајновијеФудбал

Јовељић: „Голови за миран реванш“

Фудбалери Црвене звезде савладали су Младост резултатом 4:1 у првој полуфиналној утакмици Купа Србије. Трећи гол у Куп такмичењима постигао је млади и талентовани нападач Дејан Јовељић.

Добро сам се снашао у датом моменту, прошла нам је уиграна комбинација. Вежбамо много пута да Родић убаци из аута на Павкова, да ја ту утрчим. Успео сам овог пута да преварим тројицу чувара и да затресем мрежу. Рекао сам на почетку полусезоне да бих волео да стигнем до бројке од пет голова на пролеће. За сада сам постигао четири, волео бих да премашим ту цифру – рекао је Јовељић.

Наши фудбалери овом победом обезебдили су миран пут на реванш полуфинала у Лучане 15. маја.

Није било лако на терену, иако резултат то не показује. Младост је сјајна екипа са одличним појединцима и тренерима. Ипак, победа се од нас очекивала и ми смо је остварили. Имамо позитиван резултат пред реванш, што је у овом тренутку јако битно. Сигурно нисмо завршили посао победом на Маракани. Треба опрезно да уђемо да у другу утакмицу, морамо да будемо фокусирани како бисмо потврдили победу и пролазак у финале Купа – поручио је Јовељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment