Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеРегионална лига

Како су црногорски медији видели дебакл Будућности у Београду?

У Црној Гори не верују својим очима. Шта се десило са њиховом Будућносшћу у дворани “Александар Николић”? Црногорски медији без милости су оплели по тиму Јасмина Репеше.

Портал “cdm.me” доноси наслов “Дебакл Будућности, Звезда има три меч лопте за титулу”.

– „Кошаркаши Будућност Волија доживели су тотални крах у другој утакмици финала плеј-офа АБА лиге и сада је пред њима немогућа мисија: победити Црвену звезу у наредна три меча, како пехар не би променио власника. У узаврелој атмосфери хале Пионир, Подгоричани су вечерас одиграли катастрофално и уписали један од најтежих пораза у регионалном такмичењу“ – пише Кафе Монтенегро, односно “cdm.me”

Овај портал наводи да је тим са Малог Калемегдана у свим сегметнима игре надиграо браниоца титуле и да крајњих 107:69 довољно говори о дешавањима на паркету.

Портал “Vijesti” жестоко је ударио на “своје”. С разлогом. Будућност није била ривал достојан финала. Зато се под насловом “Потоп: Будућност доживела дебакл, Црвена звезда на корак до титуле” крије озбиљно виђење ситуације.

– „Шта рећи о утакмици два кандидата за титулу која се заврши 38 разлике за један тим. Звезда је “згазила” шампиона, поигравала се са ривалом, показала да је разлика у квалитету – неочекивано велика. Јер, ово није случајно – пети пут су “црвено-бели” победили браниоца трофеја, сваки пут убедљиво, а вечерас је то био час кошарке“ – пишу “Vijesti“.

– „Звезда је имала нестварне проценте шута – 83 одсто за два, погодила је 12 тројки из 25 покушаја, а одбрана Будућности је била далеко од нивоа који је потребан за мечеве овакве важности и против оваквог ривала“ – наводи даље овај портал.

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC апр 15, 2019 at 11:53

ONI SU REKLI STA SU MISLILI,PRVO TRENER SKIDA KRAVATU VEROVATNO SMO GA PRVO U KRAVATU ISPLJUVALI,PA POSLE SKIDA SAKO KOJI SE NIGDE NEVIDI DA JE ISPLJUVAN,CAK I DA JESMO ZASLUZIO SI TO,POSLE PRVE UTAKMICE STA SI REKAO,A TEK POSLE OVE KAD GOD BUDES DOLAZIO U BEOGRAD BICES J…N,TI TRENER TI SI JEDAN OBICAM DIVLJAK KOJI BLAGE VEZE NEMA O KOSARCI,JEL SI TI NAUCIO GRUZIJCA DA NEPOZDRAVI TRENERA TO JE NESTO OSNOVNO,STA CE ON SUTRA AKO GA TOMIC BUDE TRENIRAO U NEKOM KLUBU,MALI JE TOLIKO BEZOBRAZAN DA NEMAM RECI,KOLKO SI PUTA MALI KLOSARU TRENIRAO U ZELEZNIKU SA MEGOM,TVOJ MENADZER RAZNATOVIC JE PRODAO SRPSKU KOSARKU STO TE NIJE DAO ZVEZDI ILI PARTIZANU,NAVLACI JOKICA DA NEIGRA ZA SRBIJU,SRAM VAS BILO,ZVEZDA JE BRE ZA VAS INSITUCIJA,BOG I BATINA NEBO,POZDRAV ZA SVE NAVIJACE ZVEZDE NASU BRACU,IGRACE I TRENERE I SAMO JAKO

Reply
Србин са Космета апр 15, 2019 at 11:49

Реално су написали!

Reply

Leave a Comment