Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Mladost u Zvezdi

Plejadi igrača koji su u Crvenoj zvezdi bili i prošle sezone, priklučilo se još nekoliko mladih i talentovanih košarkaša.

Uroš Nikolić (23, 210) koji igra na poziciji centra je karijeru počeo u Mega Vizuri, gde je bio pod vođstvom sadašnjeg trenera Crvene zvezde Mihaila Uvalina. Nikolić je prošlu sezonu proveo u Krki iz Novog mesta, sa kojom je osvojio titulu Slovenije.

Igru crveno-belih u reketu će takođe pojačati Darko Balaban (21, 210) i Đorđe Majstorović (20, 209). Balaban je karijeru počeo u Novom Sadu a u prošloj sezoni je nastupao za KK Partizan iz Beograda. Majstorović koji je stasao u Crvenoj zvezdi, prošle sezone je igrao za klub Majadahonda iz Španije.

U klub su stigli i Nemanja Arnautović (20, 196) i Nikola Kalinić (19, 202). Arnautović igra na poziciji beka i prošle sezone je nastupao za ekipu podgoričke Budućnosti. Kalinić je mladi krilni igrač koji stiže iz Subotičkog Spartaka i potiče iz sportske porodice,a otac mu je naš proslavljeni stonoteniser Zoran Kalinić.

Trener Mihailo Uvalin će imati ekipu na raspolaganju u utorak 10.08.2010. kada i počinju pripreme sa bazom u Sportskom centru Kovilovo.

Повезане вести