Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

Пораз црвено-белих од Бреше

Ватерполисти Црвене звезде доживели су нови пораз у Лиги шампиона. Овога пута црвено-беле су савладали ватерполисти Бреше резултатом 9:13 у 12. колу.

Наши ватерполисти су пружили јак отпор фавориту на овом мечу. Бреша је повела са 3:0 у првих четири и по минута, а до краја првог полувремена су повисили на 9:4.

Звезда је после трећег периода игре имала заостатак од шест голова, али је у последњој четвртини постигла два гола и смањила на 9:13 што је и био коначан резултат меча.

Најефикаснији на мечу био је Вељко Танкосић са пет голова, Милош Максимовић је постигао 3, а Ђпрђе Љубеновић један погодак.

Црвена звезда се налази на 8. месту табеле А групе без бодова, а у 13. колу Лиге шампиона 24. априла гостује Барселонети.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БРЕША 9:13 (1:4, 3:5, 3:4, 2:0)

Београд – Базен: СРЦ Милан Гале Мушкатировић. Судије: Себастиен Дервио (Француска) и Влачеслав Бјелјевцов (Украјина). Играч више: Црвена звезда 10(3), Бреша 8(2). Петерци: Бреша 2(2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 5, Максимовић 3, Бурсаћ, Перковић, Васић, Битадзе, Љубеновић 1, Илић, Поповић, Ковачевић, Радовић, Тодоровски. Тренер: Александар Филиповић.

БРЕША: Дел Лунго, К. Прешути 1, Фиљоли 2, Гало 1, Рицо 1, Муслим 1, Нора 1, Н. Прешути 1, Бертоли 3, Јановић 1, Вукчевић 1, Морети. Тренер: Алесандро Бово.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment