Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовичић: „Голови у право време“

Црвена звезда је победм (3:0) отворила плеј-оф и тријумфом над директним конкурентом у трци за титулу, Радничким из Ниша, наставила низ сјајних резултата.

Победа црвено-белих у једном од дербија сезоне потврдила је сјајну форму, а Бранко Јовичић се

Тешка утакмица, ривал је показао да је заслужено другопласирани тим. Рано смо отворили утакмицу и то нам је помогло у наставку. Са два правовремена гола смо пореметили ривала и трећим поготком решили утакмицу. Ривал је имао доста корнера, био је то најопаснији сегмент у игри гостију, али чињеница да су имали само једну озбиљну претњу говори да смо на прави начин приступили мечу. Противник је само од нас поражен ове сезоне и сигуран сам да су имали мотив да они буду први тим у Суперлиги који ће нас победити – рекао је везни фудбалер Звезде.

Шампион Србије је новом победом увећао предност у односу на Нишлије па она сад износи седам бодова.

Првенство није готово. Крај је тек после утакмице против Напретка. Још много бодова је у оптицају и у сваком дуелу морамо да имамо овакав приступ. Гостујемо Чукаричком, потом следи деррби и полуфинале Купа Србије… Прави изазови. Док не обезбедимо титулу математички нисмо прваци – нагласио је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment