Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Црвено-бели дочекују Нишлије на старту првенства

Иако је званично рагби сезона на подручју Србије и Балкана тек почела, РЛК Црвена звезда се налази у такмичеарком ритму још од краја јануара месеца. Црвено-бели су 27. јануара по први пут изашли на међународну сцену и у првом колу Челенџ купа поражени су ид најстаријег аматерског клуба на свету, елипе Милвола резултатом 38:10. Два месеца касније наши рагбисти су у мечу Супер купа Србије савладали вечитог ривала Партизан 1953 резултатом 62:8 и тиме одбранили трофеј у овом такмичењу.

У недељу 14. априла рагбисти Црвене звезда запошињу такмичење у овосезонском шампионату Србије. Званични национални шампион у првом сусрету дочекује екипу нишког Радничког. Нишлије су недавно у доигравању за пласман у српску рагби елиту савладале београдског имењака Раднички Нови Београд и тако се придружили најбољим српским рагби клубовима, па у Београд на мегдан Црвеној звезди долазе са пуно самопоуздања.

Меч Првенства Србије у рагбију 13 између РЛК Црвена звезда и Р13К Раднички Ниш на програму је у недељу 14. априла са почетком од 14 часова на стадиону на Ади Циганлији. Цена улазнице износи 100 динара.

Повезане вести

Leave a Comment