Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Меч лопта наших одбојкаша

Одбојкаши Црвене звезде у суботу 13. априла имају прилику да обезбеде пласман у финале плеј-офа БПШ Супер лиге Србије. Црвено-бели у дворани УСЦ „Вождовац“ дочекују екипу суботичког Спартака у трећем сусрету полуфиналне серије.

Прва два сусрета, која је обележила велика резултатска неизвесност, припала су нашим одбојкашима. У првом мечу у Београду 7. априла пулени тренера Кукањца славили су резултатом 3:2 (22:25, 25:20, 16:25, 25:19, 15:13), док је у Суботици 10. априла остварен идентичан резултат 3:2 (25:15, 14:25, 25:19, 22:25, 17:15).

Предстојећи сусрет биће чак седми меч две екипе у актуелној сезони и на основу до сада постигнутих резултата јасно је да се може очекивати ново велико узбуђење. У претходна четири лигашка меча (БПШ Супер лига и Мини лига) обе екипе су оствариле по два тријумфа, па сходно резултатима и у плеј-оф серији слободно се може рећи да ће љубитељи одбојке моћи да уживају.

Побендик полуфиналног дуела између Црвене звезде и Спартака у финалу ће се састати са победником дуела између Војводине НС семе и пожаревачког Младог радника. У тој серији Новосађани имају предност од 2:0 у победама.

– БПШ Супер лига Србије, полуфинале плеј-офа, 3. утакмица:
Црвена звезда – Спартак Суботица
Судије: Мирко Јанковић; Зоран Радовановић
Дворана: УСЦ „Вождовац“
Датум: Субота, 13. април
Почетак: 18 часова

(фото: ОК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment