Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Стојковић: „Најбољи позив за Раднички“

На Маракани се тренира пуном паром, јер нас још два дана дели од дербија плеј-офа. Фудбалери Црвене звезде дочекаће на свом терену екипу Радничког у суботу, 13. априла, од 18 сати.

Тренирамо и припремамо се за ову утакмицу напорно, као што смо то радили и за сваку другу до сада. Много пута смо током сезоне показали да знамо да се носимо са притиском и са густим распоредом. Наравно, сада сви причају о утакмици са Радничким, додељују јој епитет одлучујуће, главана је тема свуда, али ми не обраћамо много пажње на то. Фокусирани смо на рад, концентришемо се како бисмо били што спремнији за меч, јер знамо да нас не чека лак посао – рекао је Филип Стојковић и додао:

Раднички је са разлогом другопласирана екипа Суперлиге, има добар тим и бележе одличне резултате током целе сезоне. Зато верујем да нас чека права борба на терену и да ће сви љубитељи фудбала уживати у лепој представи.

Четврти пут од када се Суперлига Србије игра по овом систему такмичења, Црвена звезда заузима прво место на старту плеј-офа.

То показује континуитет одличног рада у нашем клубу. И ова екипа има сјајне резултате иза себе и сада треба тако да наставимо. Имамо предност у односу на Раднички, али је ипак врло важно како ћемо стартовати против главног конкурента за титулу. Много пута смо истицали током сезоне да се боримо за дуплу круну. Сада смо ушли у циљну равнину, овде нема простора за грешке, тако да дајемо све од себе да се покажемо у што бољем светлу на свакој утакмици до краја сезоне.

Наши фудбалери на врло оригиналан начин позвали су навијаче да их подрже у суботу. Четворица првотимаца Савић, Стојковић, Гобељић и Чаушић прикупили су сав потребан материјал и сами направили транспарент са јасном поруком – сви на Маракану!

Много пута смо истицали колико нам значи наш 12. играч на трибинама, па смо решили да овог пута то на делу и покажемо. Неописиву снагу нам даје песма наших навијача, који су заиста најбољи на свету. Песма не престаје ни у једном тренутку утакмице, то су аплаузи када за сваки добар потез, осећамо да звездаши цене сваки наш труд и напор који улажемо. Сви сте сведоци да на свакој нашој утакмици имамо феноменалне кореографије и неописиву подршку. Зато смо сада ми направили транспарент и тако позвали навијаче да нас подрже и у суботу. Врло је важан тренутак, значи нам подршка, зато се видимо у суботу на Маракани – поручио је Стојковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment