Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Остало је још мало карата, дворана ће бити пуна!

Среду за нама обележили су огромни редови испред просторија КК Црвена звезда на Малом Калемегдану, али и испред просторија Спортског друштва. Остало је још јако мало карата.

Незапамћено интересовање навијача и симпатизера Црвене звезде претходних дана за овај меч, поново је као и пред мајсторицу полуфинала добило своју потврду у среду, јер је ред заинтересованих од више стотина метара, који су желели да дођу до карте и пруже подршку црвено-белима, почео да се формира већ око 7 часова на оба продајна места! Почетак дистрибуције и продаје улазница био је најављен за 12 часова и готово све карте су распродате.

КК Црвена звезда мтс обавештава све навијаче и симпатизере да је остао један веома мали контигент карата за трибину и он ће се продавати у четвртак од 10 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану. Карте за партере и ложе се такође могу купити на истом месту, али је и њих остало веома мало.

КК Црвена звезда мтс поново подсећа овом приликом да у складу са пропозицијама такмичења (Права и Обавезе клубова учесника плеј офа АБА лиге – Члан 41.3) али и огромног интересовања навијача Црвене звезде за ове утакмице, ради лакше организације обе утакмице, никоме од навијача КК Будућност ВОЛИ који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану – неће бити дозвољен улазак у халу, јер ће цела дворана бити поново обојена у црвено-бело.

Због тога, сектори који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, у наредне две утакмице биће у потпуности попуњени навијачима Црвене звезде!

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка утакмице, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте знатно раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као и до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018.године куповином своје сезонске карте, али ће и њихове, као и спонзорске улазнице бити додатно контролисане на улазима и провераван идентитет власника истих.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment