Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

У петак одлука о титули из 1946. године?

„Спорна“ титула из 1946. године која се играла под околностима о којима се расправља тек сада, 70 година касније, свој епилог могла би да добије у петак 12. априла.

Наиме, Комисија за правна питања Фудбалског савеза Србије заказала је за петак од 14 часова седницу на којој ће се одлучивати о иницијативи Црвене звезде у вези са шампионском титулом из 1946. године.

Ова тема подиже велику прашину између два ‘вечита’ ривала, Црвене звезде и Партизана, који ће имати свог „браниоца“ у овој комисији.

Биће то потпредседник црно-белих и шеф правне службе Владимир Вулетић, који је у више наврата јавно саопштењима протествовао против ове Звездине иницијативе називајући то „силовањем историје“. Иначе, о саопштењима господина Вулетића портал „mojacrvenazvezda.net“ је већ писао, побијајући тачку по тачку тог „ремек дела“ прекрајања историје.

Поред њега, у Комисији ће се наћи председавајући Дејан Шупут, потпредседник Вељко Радуловић, Божидар Бероња, а нови члан је и представник Црвене звезде, Драган Милошевић.

Из Комисије је изашао актуелни министар пољопривреде Бранислав Недимовић.

Шампиони НР Србије 1946.

(извор: hotsport.rs)

Повезане вести

1 comment

Goran137 апр 11, 2019 at 12:07

Zasto je izasao Nedimovic a usao ovaj kreten Vuletic? O ovome treba da odlucuju neutralni i nepristrasni ljudi a on je nedavno pljuvao po nasem zahtevu za ovu titulu,mozes misliti koliko ce on biti objektivan…I sta on ima da brani interese Partizana kada oni tada nisu ni ucestvovali,niti se njima nesto oduzima da bi se dalo Zvezdi sto bi npr. trebao da bude slucaj za titulu iz 86te…Ako bi nedaj Boze odluka bila losa po nas onda bi se on hvalisao kao neki veliki strucnjak i sa tim skretao temu sa problema koje ima njegov klub i koji se raspada…Na sve su spremni samo da napakoste Zvezdi…U slucaju negativnog ishoda treba ici dalje do UEFE i to ne samo za ovu titulu vec i one 2 Sajberove,kao i onu kada je mimo svih pravila dodeljena titula njima iako prvenstvo zbog bombardovanja nije odigrano do kraja…Otvoriti pandorinu kutiju i teraj do kraja…

Reply

Leave a Comment