Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Клупска дешавања Најновије Фудбал

Почела реконструкција западне трибине

Данас су на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ почели нови радови за које су средства обезбеђена из фондова УЕФА, а захваљујући којима ће публика на нашем стадиону убудуће утакмице гледати уз још већи комфор.

Шампион Србије аплицирао је за фондове Европске фудбалске уније предвиђене за инфраструктурне радове и добио је средства, пре свега захваљујући залагању Зорана Лаковића. Директор националних асоцијација УЕФА дао је допринос у препознавању Звездиног залагања и жеље да навијачи у Љутице Богдана уживају у најбољем фудбалу и феноменалним условима на трибини.

Актуелним пројектом је предвиђена реконструкција западне трибине која подразумева још комфорнија места у ВИП делу западне трибине, реконструкцију тоалета и променоара, као и додатно сређивање трибине.

Радови на поменутим деловима Звездиног стадиона почели су данас и очекује се да све буде спремно за прославу титуле.

Низ унапређења највећег спортског објекта у земљи настављен је и ојачањем земљишта иза северне трибине које је у току, али и почетком изградње најсавременијег медико блока који ће бити од велике помоћи приликом припреме и опоравка играча.

Подсетимо, ово је само наставак унапређења услова у којима ће звездаши убудуће гледати утакмце, а претходно су обављени бројни радови попут изградње ограде око стадиона, постављања нових капија, уређење паркинга и ложе на западној трибини.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x