Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Боаћи на мети Фенербахчеа и Рубина

У јеку борбе са нишким Радничким за шампиоснки пехар, руководство нашег фудбалског клуба увелико ради на поновном нападу на Европу. Сходно томе током лета очекују се и промене у игрчком кадру како би се екипа што боље припремила за предстојеће европске изазове.

Како преноси портал „maxbetsport.rs“ један од оних који ће током летње паузе напустити стадион „Рајко Митић“ је и репрезентативац Гане Ричмонд Боаћи који већ сада има две понуде.

Први клуб који је стао у ред за Боаћија је Фенербахче. Сезону за заборав, у којој тренутно заузима 13. место, турски гигант жели да залечи једном далеко успешнијом. Ствара се нови тим. У њему је на месту нападача “виђен” Ричмонд Боаћи.

Други на листи је Рубин из Казања. Руски клуб није неко ко конкурише за титулу, ипак предност имају неки други клубови попут Зенита, Спартака, ЦСКА, Локомотиве, али и Рубин зна да помрси рачуне водећима. Димитриј Полоз одлази, па би на његово место требало да дође нападач црвено-белих.

Ипак, све може да падне у воду, уколико заинтересовани клубови понуде мање од четири милиона за обештећење. Сећања ради, Звезда је пре нешто више од годину дана продала Боаћија кинеском Ђангсуу за 5.5 милиона евра, али га је само шест месеци касније вратила по много повољнијим условима – за 2.5 милиона евра.

Повезане вести

1 comment

делија апр 9, 2019 at 12:36

БОАЧИЈА ЗАДРЖАТИ.МИСЛИМ ДА ЋЕ ТЕК ПОКАЗАТИ ПРАВИ КВАЛИТЕТ АКО ОСТАНЕ И ОНДА ГА У ДЕЦЕМБРУ МОЖЕМО ПРОДАТИ .ЊЕГА И ПАВКОВА ЗАДРЖАТИ ,А ПРОДАТИ ЈОВЕЉИЋА .ИМА ЛИ ШАНСЕ ДА ДОВЕДЕМО МАРУШИЋА И КРУНИЋА=?

Reply

Leave a Comment