Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дођи на Пролетер, освоји учешће на кампу

За недељу, 7. април, спремили смо ново изненађење! Пред утакмицу са Пролетером наши најмлађи звездаши моћи ће да се опробају у наградној игри и освоје учешће на Звездином кампу.

Црвено-бели ће у недељу од 19 сати одиграти последњу утакмицу на свом терену пред плеј-оф и наши најмлађи навијачи, од осам до 12 година, биће у прилици да погађају ко ће бити стрелац првог гола за Звезду против Пролетера и у ком минуту утакмице. Можда вас баш ваш фаворит одведе до победе!

Зато позивамо децу и родитеље да доведу своје наследнике у недељу сат времена раније, у 18 часова, испред западне трибине стадиона „Рајко Митић“ код Ред Стар шопа, и покушају да се изборе за место на Звездином кампу. Термин одржавања кампа је од 8. до 13. јула у Београду.

На западу код званичне клупске продавнице бићете у прилици да попуните своју прогнозу и тако будете један од учесника наградне игре. Победник који тачно или најприближније погоди стрелца и минут, биће проглашен на истом месту убрзо по завршетку утакмице.

Дакле, дођите да заједно подржимо наше фудбалере са трибина, навијамо и успут се играмо.

Против Пролетера ћемо изабрати првог од пет добитника које чека бесплатно учешће на Звездином кампу, а остали ће бити изабрани на утакмицама које будемо играли на Маракани до краја сезоне изузев потенцијалног вечитог дербија.

Подсетимо, ФК Црвена звезда ове године организује дечији камп „Оствари своје снове – постани Звездина звезда“ и број места је ограничен. Пријаве за камп врше се на клупском сајту на линку који вас чека – овде, а поред Београда биће организован још у Бечу, Москви, Канади, Термама Чатеж и Чикагу.

Камп је намењен деци узраста од 8 до 16 година, а први пут ће за оне од 12 до 16 година бити организован према позицијама у тиму, где ће се специфичним мерама обучавати играчи за тачно одређене позиције.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment