Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Играј са Звездиним фудбалерима и освоји дрес

ФК Црвена звезда, сада већ према традицији, спремио је занимљиво дружење са навијачима дан уочи нове суперлигашке утакмице, овај пут пред меч са Пролетереом заказан за недељу од 19 сати.

Последњи дуел домаћег првенства пред плеј-оф и поделу бодова игра се 7. априла на стадиону „Рајко Митић“, што је још једна прилика да са трибина дате ветар у леђа изабраницима Владана Милојевића на путу ка дуплој круни.

Дан пре тога звездаше чека још једно сјајно дружење са црвено-белим првотимцима.

У суботу од 11 часова на Ади Циганлији биће организован турнир у великом, људском стоном фудбалу, у коме ће учесници бити и сами играчи. Свака екипа бројаће шест играча, узраста између 7 и 15 година, а екипе ће моћи да се пријављују на мејл адресу: info@crvenazvezdafk.com.

Сви учесници добиће по улазницу за утакмицу са Пролетером, а победника турнира чекају посебне награде. Сваки члан победничке екипе добиће по дрес Црвене звезде и то неће бити једина награда, јер ће освајачи бити у прилици да одиграју и ревијалну утакмицу поменутог стоног фудбала са играчима Звезде.

Црвено-бели првотимци ће се, као по обичају, дружити са свим звездашима који дођу на Аду Циганлију и делити им аутограме на специјално персонализованим картицама, а моћи ће и да се фотографишу са њима.

Зато имате више него довољно разлога да у суботу будете на Ади, проведете време са Звездиним фудбалерима, дружите се и освојите вредне награде, а онда у недељу од 19 сати бодрите ваше идоле са трибина Маракане до новог тријумфа.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment