Moja Crvena Zvezda
Архива

Hrvatski mediji o dolasku Prosinečkog u Beograd

Hrvatski mediji o Robijevom dolasku u Beograd

Dolazak Roberta Prosinečkog na klupu Crvene zvezde pomno se prati i u hrvatskim medijima. Internet stranice su preplavljene informacijama koje pristižu i iz Beograda i iz Zagreba. Iako je u poslednjih par sati bilo više različitih informacija, izgleda da je u ovom momentu sve jasno. I mediji u hrvatskoj su saglasni da je novi trener FK Crvena zvezda – Robert Prosinečki.

Hrvatski internet portal vecernji.hr kao poslednju vest prenosi informaciju koju su njihovi novinari dobili iz izvora bliskih FK Crvena zvezda:

– Sve je gotovo. Robert Prosinečki je novi trener FK Crvena zvezda i promocija će biti održana u petak. Prosinečki će na Marakani godišnje zarađivati oko 100.000 Evra. a imaće i dodatne bonuse za eventualne uspehe i osvajanje šampionske titule. Sa njim stiže i Gordon Ćiprić koji će biti pomoćni trener.

Takođe se navode i informacije po kojima i Zvezdini navijači podržavaju dolazak Roberta Prosinečkog na klupu jer je on legenda kluba sa Marakanei uvek je bio lepo primljen u Beogradu.

O eventualnim oprečnim mišljenjima u Zagrebu, napominje se podatak kako je čak dva puta Robi odlazio iz Dinama, i da su mu „Modri“ ostali dužni oko 750.000 Evra. Na osnovu toga niko ne bi u Hrvatskoj imao pravo da bude kivan na Prosinečkog

Повезане вести