Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Oдбојкаши данас са Младим Радником

Одбојкаши Црвене звезде састају су у четвртфиналу Купа Србије са екипом Младог радника. Црвено-бели на ово тешко гостовање иду после елиминације из Европе и скромног издања против Арго Сета.

Тежак распоред са пуно утакмица, али и репрезентативне обавезе, оптеретиле су нашу екипу, па је форма у благом паду. Меч са Пожараевљанима је идеална прилика да се то промени и да Звезда крене у свом препознатљивом ритму који је красио током претходних сезона.

Тренер Жељко Булатовић истиче да црвено-бели неће имати лак посао.

– Показало се у прошлом периоду да је Пожаревац увек био посебно неугодно гостовање за нас. Тако ће бити и овога пута. Играју изванредно у години на измаку. Посебно им даје крила подршка навијача. Ми ћемо дати све од себе да се што боље снађемо у таквој атмосфери и остваримо позитиван резултат пред реванш у Београду.

Испадање из Европе неће утицати на екипу у сусрету са Пожаревљанима.

– Ми смо млада али пре свега ментално јака екипа. Неуспех са евро сцене неће нас уздрмати, није било ни реално да прођемо даље. Уморни смо, али никада се нисмо вадили на то па нећемо ни сада. Тако се игра одбојка на врхунском нивоу. Нама то неће бити камен спотицања, навикли смо да функционишемо у таквимн околностима- завршио је Булатовић.

Капитен нашет тима Михајло Митић зна снагу ривала.

– Очекује нас баш тешко гостовањ, чињеница је да смо добили најтежег могућег ривала. Нисмо могли горе да прођемо. Напашћемо их из све снаге, даћемо све од себе да наша игра буде квалитетна, али борбена пре свега. У њиховој дворани увек је незодно, играју сјајну одбрану. Ко буде агресивнији и стрпљивији, тај ће на крају славити. Идемо у Пожаревац по позитиван резултат како би реванш на домаћем терену одиграли сигурније- истакао је млади техничар.

Меч четвртфинала Купа Србије на порграму је данас у Пожаревцу са почетком од 19 часова.

Повезане вести

1 comment

delija86 дец 24, 2011 at 08:20

Izgubili smo posle maratona 3-2

Reply

Leave a Comment