Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Господски манири

КК Црвена звезда мтс није добио одговор на питања ко је довео утакмицу плеј-офа до атмосфере линча за играче и стручни штаб КК Црвена звезда мтс. Али је добио одговор ко је „амбициозни појединац“.

КК Црвена звезда мтс поставио је у понедељак у свом саопштењу врло јасна питања и изнео констатације око изузетно лоше организоване утакмице плеј-офа АБА лиге у организацији КК Партизан НИС. Као клуб нигде ни у једној реченици нисмо поменули име ни једног појединца, поставили смо питања на које нисмо добили одговоре…осим на једно. Сада знамо и имамо званичну потврду ко се препознао у термину „амбициозни појединац“!

Верујемо да је амбициозни појединац уложио огроман напор и провео бесану ноћ (још једну) у сарадњи са својим личним ПР-ом, задуженим за (у) СОС-у ситуације, размишљајући како и шта да одговори, осетивши се прозваним из само њему знаних разлога.

И погрешио је у старту. Амбициозни појединац“ се обратио лично председнику клуба, а не КК Црвена звезда, који је као клуб поставио одређена, врло конкретна питања.

Одговорио је очекивано, круто попут лима, без „шлифа“ сакривајући се иза флоскула, својих „бизниса“ који досежу мало даље од помпезних имена компанија које води, скромних почетака у Прислоници којих се из само њему знаних разлога стиди, и сакривања иза легенди Црвене звезде, са којима је најближи контакт имао у свом саопштењу, помињући њихова имена.

Донекле га разумемо, јер рационалних одговора на питања која је КК Црвена звезда поставила једноставно нема!

Нисмо добили одговор на простачки транспарент, на „специјалце“ поред клупе из разних приградских насеља и са сплавова, како и зашто су делегација и играчи КК Црвена звезда били на ивици линча у утакмици коју је организовао КК Партизан НИС као клуб?
Ко је бацао топовске ударе, кованице, батерије, петарде, кључеве на играче и клупу Црвене звезде?

КК Црвена звезда мтс пита „амбициозног појединца“ да ли су господски манири успостављени од „премијерног интервјуа“ у коме се јасно ставља до знања да „КК Партизан може да напредује само ако КК Црвена звезда падне“ уз констатацију да је председник КК Црвена звезда „највећи непријатељ Партизана“. Није одговорено ни на конкретно питање чија ложа је гађана бакљама на завршници Купа Радивоја Кораћа у Нишу 2017. године, у којој је један човек скоро остао без вида, и ко је скидао плочице након завршнице купа 2018. године. Амбициозни појединац је био у тој просторији, као и на једној другој слици, али ту у углу да остане непримећен, због које је такође провео бесану ноћ, попут ове претходне.

Да ли су то господски манири о којима прича амбициозни појединац у белом оделу, које „нажалост“ мора да упрља, пошто константно помиње блато у „које мора да сиђе“ а заправо је из њега изашао. Од колоритног „бизниса“ у Италији, преко разних сумњивих политичко-бизнис веза и романтичних загрљаја у Њујорку, до „транспарентних“ послова у Рашкој области?

Још један покушај амбициозног појединца да себи подигне друштвени статус је и стављање у исту реченицу са легендама Црвене звезде, од којих су неки и у ФК нашег спортског друштва. Можда би било боље да објасни у каквим је односима са „својим“ ФК и зашто је седиште КК Партизан измештено из просторија СД Партизан у Хумској 1, по први пут у историји, после 73 године?

Коначно, како ће КК Црвена звезда мтс организовати утакмицу број 3, је ипак помало имагинарна ствар за амбициозног појединца, јер је по многим параметрима далеко од „евролигашког стандарда“ који је видео само на ТВ-у, као и легенде Црвене звезде које је помињао.

Свако наредно саопштење амбициозног појединца, а не клуба који представља, видећемо само као још један немушт покушај подизања сопственог „угледа“ из блата из кога је изашао и постао „најгосподскији, најобразованији, најуљуднији“ спортски радник у региону. За неке ствари је потребно време и године, амбициозном појединцу посебно. Неке ствари једноставне не могу да се купе.

И за крај бесплатан савет амбициозном појединцу. КК Црвена звезда мтс је клуб кога не чини један појединац, већ клуб са својом јасном организационом структуром, хијерархијом, адресом, и људима који савесно и врло одговорно обављају своје послове. Клуб за који навија већина популације у овој земљи.

Спортски поздрав

КК Црвена звезда мтс
Мали Калемегдан 2
Београд
Република Србија

Повезане вести

2 comments

ds Banjaluka апр 2, 2019 at 19:14

Pusti vise ovo strancim se pozabavite i objasnite im znacaj subotnje tekme,objasnite da moraju da izgore i oni i svi ostali za sve nas i grb sveti.I upitajte Riversa ima li namjeru da odigra jednu tekmu na vrhunskom nivou zbog cega je i doveden.IDEMOOOO STOOOOKUUU RAZVALITIIIIII ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO…..ALI RAZVALITIIIIIIIIIIIIII….I Cirbesu objesniti koliki je apsurd da ga mali djecak lijepi…..Ovo se ne smije izgubiti zapamtite dobrooo.

Reply
Dragan апр 2, 2019 at 22:05

Bravo za komentar… Manite se ovih prepucavanja besciljnih… daj da ovoi polušlogirani stranci odigraju jednu jedinu utakmicu sa „nožem u zubima“…da im se utuvi u glavu vaznost crveno-belog dresa, vaznost pobede bad grobljem i na kraju vaznost da se vratimo u Evroligu. Sttanci su ključni elenenat za pobedu. Na trenera ne računajmo….

Reply

Leave a Comment